Miele FNS35402I Beépíthető fagyasztószekrény 157liter A++, No Frost

229 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Fehér

Márka:
Miele
Típus:
fagyasztó, beépíthető

Leírás

Eladó új, csomagolás sérült, esztétikai hibás Miele FNS35402I Beépíthető fagyasztószekrény 157liter A++, No Frost, Softclose, Varioroom

Rugalmas, 157 literes kapacitása mellett a Miele FNS35402I beépített fagyasztó fagymentes eszköz érintőképernyővel. Hűtőszekrényekkel történő beépítésre alkalmas, beépített Wi-Fi csatlakozással, lehetővé téve a távvezérlést, és rendkívül gazdaságos A ++ energiaminőséget kínál.

Nincs fagy
Soha többé nem kell leolvasztani a fagyasztót a fagymentes rendszer egyenletesen osztja el a hideg, száraz levegőt, így a belső szekrényben nem képződhet jég. Ezenkívül a fagyasztott élelmiszereken nem képződik jég, és a fiókok mindig könnyen kinyílnak és bezáródnak, és nincs lehetőség arra, hogy egy jégréteg elakadjon. Ezen túlmenően a gyorsfagyasztási funkció hasznos nagy mennyiségek akár 14 kg friss étel 24 órán belül fagyasztására, valamint az italok gyors hűtésére, amikor szórakoztatják.

Rugalmas tárolás
A változó helymeghatározásnak köszönhetően szükség szerint növelheti az egyes szakaszok méretét. Ez nagyon hasznos, ha nagy fagyasztott cikkeket, például pulykát szeretne tárolni. A fiókok és az üvegpolcok könnyen eltávolíthatók, így könnyedén és gyorsan annyi helyet tud létrehozni, amire szüksége van.

Egyéb előnyök
Ez a fagyasztó lágyzáró ajtóval rendelkezik, amely automatikusan bezáródik, ha nyitva marad. És soha nem fognak bezáródni hangos csapással. A fényes LED-es világítás segít még könnyedén megtalálni azt, amit keres, még egy teljesen betöltött fagyasztóban is. Ezeknek a lámpáknak az energiafogyasztása alacsony, ugyanúgy, mint a puha tapintású elektronikus vezérlőknek, és így elősegíti a fagyasztó A ++ energiaminőségének elérését.

Méretek: 140cm x 56cm x 56cm
Űrtartalom: 157 Liter

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146270580

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Elektra Outlet

Benkő Dávid Dániel e.v

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn