Elektrabregenz HE 62080 X beépíthető tűzhely szett kerámia főzőlappal

139 999

Ft

Feladás dátuma:

máj 13., 16:02
Üzleti
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Szürke

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos

Leírás

Eladó új, csomagolás sérült, esztétikai hibás Elektrabregenz HE 62080 X beépíthető tűzhely, szett, kerámia főzőlappal, 71 liter, A energiaosztály grill funkció, légkeverés ,3D sütés

3D sütés
A felső / alsó fűtés és a meleg levegő egyszerre működik. A hőmérséklet egyenletesen áramlik a sütőtérben akar egyszerre 2 szinten, és az étel ugyan olyan hatékonyan készül el az állandó légkeringésnek köszönhetően.
3D sütésnek köszönhetően minden szinten egységes forró levegő éri,az elkészíteni kívánt ételt

Alsó és felső sütés
A legtöbb modern, elektromos sütő esetében már eldöntheted, hogy az ételt csak alulról, csak felülről, vagy alulról és felülről is melegítenéd-e. Természetesen mindenhogy átmelegszik az egész sütő, a különbség csak abban van, milyen gyorsan sül az étel alja vagy teteje. Ha csőben sült ételeket vagy felfújtat készítesz, akkor érdemes az alsó és felső sütést egyszerre alkalmazni, így megsül az étel belseje, és ropogós lesz a teteje is.

Ha inkább csak pirítani szeretnél valamit, de félsz, hogy odaég, használd csak a felső sütést, ha pedig inkább puhítanád az ételt, akkor kapcsold a sütőt csak alsó sütés funkcióra.

Légkeverés
A légkeverés azon túl, hogy egyenletes hőmérsékletet biztosít, abban is segít, hogy az ételek szagai ne keveredjenek össze. Így például a légkeverés mellett semmi akadálya annak, hogy a sütő alsó rácsán mondjuk a csirkecombokat süsd, a felsőn pedig a desszert süteményt, mert az ételek nem veszik át egymás ízét és szagát.

Szintén érdemes bekapcsolni a légkeverést akkor is, ha alaposan megpakoltad a tepsidet, mert a levegő így folyamatosan mozogni fog a szorosan egymás mellé tett ételek között is, és azok mindenhol, egyformán és alaposan átsülnek.

Grillezés
A grillezés ma már nem számít különösebben extra funkciónak, még az elektromos sütőkhöz képest sokkal kevesebb alternatívát kínáló gázsütők többségében is megtalálható. Lényege, hogy inkább az ételek külsejét pirítja meg, nedvességtartalmukat azonban benntartja, így például nem vész el a zöldségek vitamintartalma.A grillezést sokan csak húsokon használják, pedig érdemes ezt a funkciót kipróbálni akkor is, ha valami izgalmasabb köretet keresel. Grillezni gyakorlatilag bármilyen zöldséget lehet, így csak a fantáziád szabhat határt a megvalósításnak.

8 sütési funkció: felső / alsó hő, forró levegő plusz, konvekció, alsó hő, grill, konvekciós grill, 3D főzés, leolvasztás

Katalitikus tisztítás

A katalitikus tisztítási funkcióval bíró sütők belső fala egy speciális zománcozással van borítva, amely úgynevezett katalizátort tartalmaz. Ezek olyan anyagok, amelyek magas hőmérsékleten, oxigén hatására megváltoztatják a kémiai szerkezetét a zsíros szennyeződéseknek. Mit kell tennie? Minden hónapba futtassa le a sütőjén ezt az öntisztító programot, amely mintegy 30 percet vesz igénybe, majd ezek után csak törölje le az ily formán leoldódott szennyeződést.
Fontos, hogy rendszeresen melegítse fel a sütőt a tisztításhoz szüksége hőfokra, hogy a beépített katalizátorok jól működjenek, amellyel a sütő élettartamát is meghosszabbítja.
Egy dolgokra érdemes figyelnie mégpedig, hogy nem feltétlenül van a sütő összes oldala bevonva, így ahol ezek hiányoznak, ott a hagyományos sütőnek megfelelően kell tisztítani a belsejét

Belső világitás
Benyomható (rejtett) kezelő gombok
71 liter belső térfogat
sütő: Magasság: 59,5 cm; Szélesség: 59,4 cm; Mélység: 56,7 cm
4 főzőzónás kerámia főzőlap: 60cm

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147736573

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Elektra Outlet

Benkő Dávid Dániel e.v

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn