Elektrabegenz FSN 9851 fagyasztószekrény, 177 liter, Nofrost

112 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Fehér

Márka:
Egyéb
Típus:
fagyasztó, szabadonálló

Leírás

Eladó új, csomagolás sérült, esztétikai hibás Elektrabregenz FSN 9851 fagyasztószekrény

2 év garancia

No frost technológia

Jég azért képződik a hűtők belsejében, mert az élelmiszerek párolognak, és minden alkalommal, amikor kinyitjuk a hűtő ajtaját, beáramlik a külső, páradús levegő. A jégréteg akadályozza a hűtést és megnöveli a gép áramfogyasztását, ráadásul nem teszi lehetővé, hogy a tárolótérben egyenletes legyen a hűtés, és bizonyos élelmiszerek fagyosabbak, mások nem hűlnek le. A hűtőben éppen ezért meg kell akadályozni a jégréteg képződését, vagy pedig rendszeres időközönként el kell távolítani azt. A jégréteg miatt a tárolt élelmiszerek felületén és a hűtőszekrény belsejében penész képződhet.

Az automatikus fagyasztó leolvasztási rendszerrel, vagyis No Frost technológiával felszerelt hűtőket nem kell leolvasztani. A hűtőtérből egy ventilátor a párologtató felé tereli a nedves levegőt, így az összes pára ráfagy az elpárologtatóra. A keletkezett kis mennyiségű jég az időkapcsolóval felszerelt fűtés hatására rendszeresen és észrevétlenül leolvad. Az olvadékvíz összegyűlik a fagyasztót működtető kompresszor feletti tálkában, ahonnan annak melegétől elpárolog. Ez megakadályozza, hogy dér vagy jég rakódjon a hűtőszekrény falaira, megkímélve a fagyasztót az oldalaira rakodó jégrétegtől. A No Frost jegesedést gátló technológia következtében a fagyasztóban nem képződik jég és megszűnik a hűtőtér párásodása is.

No Frost hűtőnk rendszeres karbantartására is érdemes figyelmet szánnunk. Bár egy No Frost hűtőgép jóval kisebb odafigyelést igényel, mint egy statikus, állandóan jegesedő hűtő, azért némi karbantartást igényel. A legfontosabb az olvadékvíz-kifolyó nyílás rendszeres tisztítása. Ez a hűtőtér alsó-hátsó részén található. Elvezeti a kiolvadt jeget, vagyis a vizet. Ennek a kis nyílásnak azért van nagy jelentősége, mert ezeknél a készülékeknél a hűtőelem a hátsó fal mögött helyezkedik el, ide csapódik ki működés közben a páratartalom.

Az olvadékvíz is a hátsó falon, lefele csurogva, a gyűjtővályú mélyén található nyíláson keresztül folyik ki a készülékből a kompresszor tetején található csepptálcára, ahol elpárolog. Attól függetlenül, hogy a No Forst hűtőnk nem igényel leolvasztást, érdemes évente legalább egyszer kihúzni és alaposan kitisztítani, fertőtleníteni a hűtőteret.

Energiahatékonysági osztály (A-tól G-ig) E (új szabvány szerint)
Energiafelhasználás 213 kWh/év
Színfehér
Teljes felhasználható térfogat literben 177 L
Képernyő
Berendezés :Nofrost- fagymentes rendszer, Superfrost (gyorsfagyasztás)
Zajszint dB-ben (A) re 1 pW : 40 dB
Levegőzaj-kibocsátási osztály (A-tól D-ig) : C
Méretek:
Magasság1457 mm,
Szélesség 540 mm,
Mélység 575 mm

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145649997

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Elektra Outlet

Benkő Dávid Dániel e.v

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn