ESTO Asztali Lámpa Keiko 722025 Zöld

7 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű

Szín:
Színes

Típus:
egyéb

Leírás

Eladó a képen látható hibátlan állapotban lévő asztali lámpa. A 2000 grammig terjedő postai kategóriában a postán maradó ajánlott levél költsége 2760 Ft. Postán maradó csomagként 2265 Ft. MPL csomagautomatába 1425 Ft.
Keiko Asztali LED-es RGB színváltós lámpa.
A fényerősség 3 lépésben változtatható és 4000K, természetes fehér fényű.
Érintőgomb segítségével a talp színe változtatható.
Elsősorban gyermekszobába és dolgozószobába ajánlott.
Led fényforrással rendelkező termék, a beépített LED technológiának köszönhetően a legmodernebb világítástechnikát alkalmazva.
A fényforrás olyan technológiával készült, amely a hagyományos fényforrásokhoz képest jelentős mértékben csökkenti az energiafelhasználást.
A lámpa olyan fényforrással rendelkezik, melynek színe állítható. Ezeket a színskála alapján nevezték el, ami a RED (piros), Green (zöld), BLUE (kék) színből tevődik össze.
Természetes fehér színhőmérsékletű a fényforrás, ha 4000 Kelvin körüli értékkel rendelkezik. Más néven nevezik semleges fehérnek is.
A Dimmerelés megfelelője a fényerőszabályzás. Egyre több fényforrás rendelkezik állítható fényerővel, hogy minden alkalomra a megfelelő világítással szolgáljanak. Így lehet, hogy az éjszaka közepén is kellemes fényerő mellett tevékenykedhet.
A termék úgy lett kialakítva, hogy a modern követelményeknek eleget tegyen és a hagyományostól eltérően egy érintőgombbal lehessen szabályozni a be, illetve ki kapcsolását, valamint ha Dimmelhető a fényerőszabályozását.
A termék 3 különböző funkcióba kapcsolható. Például fényerő szabályzás (dimmelés) során 3 kölönböző fényerő közül választhatunk az érintőgomb vagy kapcsoló segítségével.
Olyan anyag felhasználásával hozták létre a terméket, amely lehetővé teszi, hogy a fényt kibocsájtó részét több irányba szabadon lehessen mozgatni. A hajlékony termékeknek nagy haszna van kisebb íróasztalokon vagy ha a fényt egy adott pontra szeretnénk irányítani.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146530470

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn