Bosch Serie 8 CSG636BS1 Beépíthető kompakt gőzsütő A+, 47 Liter

299 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Szürke

Márka:
Bosch
Típus:
elektromos

Leírás

Eladó új, csomagolás sérült, esztétikai hibás Bosch CSG636BS1 Beépíthető kompakt gőz sütő A+, 47 Liter,Magyar színes TFT kijelző,Eco Clean,4D,előre telepített receptár,

Kompakt gőzsütő forrólevegő funkcióval: megadja a lehetőséget az óvatos sütésre ugyanakkor a forró levegős sütés is biztosított.

Sütés gőz hozzáadásával: Az ételek külseje ropogós, a belseje lédús lesz.

Dishassist: az optimális sütési funkció, hőmérséklet és idő automatikus beállítása számtalan ételhez.

TFT érintőképernyő: könnyű kezelhetőség a kezelőgyűrűnek, a szöveges kijelzésnek és a színes illusztrációknak köszönhetően.

Ecoclean Direct: majdnem nincs is szükség tisztításra, hála a speciális bevonatnak az hátfalon, az oldalfalakon és a felső oldalon. A speciális bevonat megköti a szennyeződést, később a regeneráló programmal újjávarázsolható.

LED világítás: az ételek tökéletes megvilágítása csekély energiafogyasztással

Olyan lágyan párol, hogy még a vitaminok is maradnak vacsorára.
Gőzzel gyengéden sütve a zöldségek ropogósak, míg a szárnyas és a hal lágy és zamatos maradnak. A forró gőzzel készült ételek nem csak a bennük lévő vitaminokat és ásványi anyagokat őrzik meg, de természetes ízük is teljes mértékben megmarad. Így Önnek sem kell túlzásba vinnie a hozzáadott fűszereket, és sokkal kevesebb sót kell használnia sütéskor. Gőzzel még akár olaj vagy zsír hozzáadása nélkül is süthet.

Egyenletes sütés minden szinten.
A 4D Hot Air alkalmazásával a hő egyenletesen oszlik el minden szinten. Ez annyit jelent, hogy az elsőtől a negyedikig bármely szinten elhelyezheti az ételt, az eredmény egyenletesen tökéletes marad. És ez még nem minden: a négy szinten egyszerre is süthet, a megbízható eredményekért fentről lefelé.

Használja sütőjét tisztítási segédként.
Az Ecoclean Direct energiatakarékos tisztítási segéd leegyszerűsíti a sütő kitakarítását. A sütő belső falán és tetején lévő, mikroszkopikus kerámiagömböcskék sütés közben ledobják magukról a zsírcseppeket a készülék egész élettartama alatt. Ezzel időt és energiát takarítanak meg Önnek.

Kívül ropogós, belül puha.

A pontosan megfelelő mennyiségű gőzt az éppen megfelelő pillanatban hozzáadva a kenyérhez a sütési eredmény még jobb lesz. A gőz megakadályozza az étel kiszáradását, finom, ropogós héjat készít, és a gőznek köszönhetően a kenyér belseje is lágy marad. A sütéssel, újramelegítéssel vagy regenerálással készített ételek szintén sokkal ízletesebbek lesznek. Egyszerűen csak töltse fel vízzel a Serie 8 sütő felemelhető kezelőpanelje mögé láthatatlanul beépített tartályt. A hozzáadott gőz funkció szabályozása automatikusan történik.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145644983

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Elektra Outlet

Benkő Dávid Dániel e.v

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn