Pioneer 5.1 házimozi rendszer aktív hangfalszettel + Blu-ray lejátszó

120 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 17., 18:51
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Házimozi rendszer

Márka:
Egyéb

Leírás

Szép állapotú, komplett szett eladó. Dunaföldváron vagy Budapesten átvehető.

Pioneer Vsx 330-K házimozi erősítő + Aktív hangfalszett!

Magyar kézikönyv:


Tapasztald meg az autentikus térhatású hangzást, a Pioneer Phase Control technológiájával, dinamikus basszussal. Az Ultra HD (4K/60p) áteresztés HDCP 2.2 szabvánnyal segít videóidat az 1080p felbontás négyszeresén is élvezni! HDMI kínál csatlakozásokat minden jelforrásodnak, mint a Blu-ray Disc lejátszók, beltéri egységek és játékkonzolok.

A többcsatornás térhangzás izgalma
A 2 csatornás hangzás mellé a térhatású kiépítésben a hagyományos jobb és bal első hangszórók mellett egy közép, két hátsó és egy mélyhangszóró is kerül. Így a DVD vagy Blu-ray filmek hangja azt az érzetet kelti, mintha körülötted történnének az események. Az AV egységgel bármilyen meglévő, vagy új hangszórók kombinálhatók erre a célra. Sokoldalú bemeneteivel nem csak filmeket, de sport programokat és zenei tartalmakat is elsöprő realizmussal élvezhetsz.

Láss több mindent a 4K/60p átvezető képességgel!
Ez a tulajdonság segít kihasználni a nagy sűrűségű videojeleket, hiszen képes átengedni a 4K/60p /4:4:4 jeleket is egy azt fogadni képes képernyőre. Az egység HDCP 2.2 támogatásával, ha egy kompatibilis képernyőre van kötve, akkor a digitális védelemmel ellátott 4K videókat is kezeli.

HDMI (4K/60p, 3D, ARC)
Élvezheted a legújabb Blu-ray 3D lemezeket, 3D játékokat és 3D adásokat, ha az AV egységet egy Blu-ray 3D Disc lejátszóval, játékkonzollal vagy STB tunerrel kötöd össze, a képernyőt pedig HDMI-vel. Az Audio Return Channel (ARC) tulajdonság miatt a beépített tuneres TV képes audio jelet "visszaküldeni" az egységre mindenféle külön kábelezés nélkül, HDMI-n. Használd ki a teljes HD hangátvitelt és a 4K/60p videókat is HDMI csatlakozáson!

Élvezd a tömörített zenéket minőségi hangzással!
Tartalmazza a Pioneer Advanced Sound Retriever funkcióját, ami jelentősen növeli a tömörített zenék (mint WMA, MPEG-4 AAC, és MP3) hangminőségét, CD-szintű hangzást biztosítva. A technológia új jeleket kreál, amivel visszaállítódnak azok az apró részletek, amik a tömörítés során elvesztek.

Szinkronizált hang a fázisvezérléssel
Ha többcsatornás hangot erősít, az eszköz Low Pass Filter-t (LPF) használ, hogy feldolgozza az alacsony frekvenciás jeleket a mélynyomó kimenetre. Ez fáziseltolódást eredményezhet a mély hangoknál a fő csatorna hangjához képest, így a basszus "kiesik az ütemből". A Pioneer Phase Control technológiája hatékonyan zárja ki a fáziskésést, és tisztább közép és magas frekvenciás hangokat ad ki. Érzed majd a levegőben vibráló basszust és mélyebb hangokat a filmekben.

Hallj minden részletet Dolby Truehd / DTS-HD Master Audioval
A Vsx-330-K támogatja a Dolby Truehd és Dtshd Master Audio térhangzású hangsávokat, amivel a világot valódi HD szórakozásként éled meg Blu-ray lemezeknél. A veszteségmentes kodekek bitről bitre megegyezőek a stúdió masterrel.

Energiatakarékos mód
Az ECO Mode 1 közepes energiatakarékosságot kínál a csúcsminőségű hangzás megtartása mellett. Ideális CD lejátszásnál, egyéb kétcsatornás zenénél, vagy internetes rádiók hallgatásához. A még energiatakarékosabb ECO Mode 2 kissé csökkenti a hangminőséget, és alkalmas élő koncertek, vagy dinamikus hangú források (mint filmek) megszólaltatására. Az ECO módot az előlapról vagy a távirányítóról is vezérelheted.

Pioneer BDP-160 Blue ray és média lejátszó (Wifi, SACD, USB stb.) Az ára újan 60 ezer ft felett volt.

Blu-ray 3D Igen
Ultra HD Blu-ray Nem
Blu-Ray felvevő Nem
Bemenetek
USB port Van
Audio kimenet Van
Digitális audió kimenet (koaxiális) Van
HDMI kimenet Van
Támogatott formátumok
DivX Igen
Dolby Digital Van
DTS Van
MP3 Igen
JPEG Igen
Vezeték nélküli szabványok
Wi-Fi Van
Wi-Fi Direct Van
DLNA támogatás Van
Méretek
Szélesség 435 mm
Magasság 58 mm
Mélység 250 mm
Tömeg 2 kg
Energiafogyasztás 17 W

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147833786

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn