Masszázsmedence, 4 személyes Mobil Jacuzzi PureSpa Sahara INTEX 2842

company_logo

221 490

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

máj 17., 09:11
Üzleti
Bolt

Leírás

Felfújható, buborékos forróvizes medence. Felhasználóbarát, könnyen és gyorsan felállítható, üzembe helyezhető. 13 Amperes, hálózati csatlakozóról működtethető, 120 darab 65 W-s légfúvóval hajtott befúvóval rendelkezik, lyukadás mentes, háromrétegű fal lal, a gyors kihűlést gátló, energiatakarékosságot biztosító, szigetelt fedéssel.

A PureSpa rendszer kulcsa az egyedülálló"Fiber-Tech" száltechnika alkalmazása, mely különleges stabilitást kölcsönöz a medencének, egyben megtartva a korábbi szerkezetek kényelmét, mely biztosítja a frissítő luxus élményét. Kényelemre tervezték, tartósságra kivitelezték.

A PureSpa egy gombnyomásra adja a pihenést. A könnyen kezelhető vezérlő panel aktiválja a fúvóka rendszert amely biztosítja Önnek a frissítő masszázst.

A fűtőrendszer az Ön személyes igényéhez igazítja a működést, hogy a berendezés használat stressz-mentes legyen. A fűtőrendszer óránként körülbelül 2 °C-al emeli a vízhőmérsékletet.

Vízkővédelmi rendszerrel ellátott, az élettartamot és teljesítőképességet meghosszabítja, valamint megakadályozza a vízkő lerakódását.

Csomag tartalma:

pezsgőfürdő fólia váz
papírszűrőbetét
külső hővédő burkolat
műbőr borítású thermo védőtakaró
vízforgató gépészet és vezérlő egység
DVD lemez (az összeállításról videó)
Intex S1

FIGYELEM!

Életvédelmi előírásoknak megfelelően használjon életvédelmi áramvédő kapcsolót (FI relét).!

Amennyiben beüzemeli a terméket és víz éri, abban az esetben - egészségügyi okok miatt - nincs lehetőség az internetes 14 napos elállásra! Használatba vétel esetén, nincs elállási jog!

Az összeállítási útmutatóban szereplő 5. számú nyomásmérő elem nem tartozéka a terméknek, az tévesen szerepel a gyár által mellékelt magyar nyelvű használati útmutatóban!

Garanciális problémák esetén a termékhez igénybevehető magyarországi Intex szervíz szolgáltatás. Az erről szóló tájékoztatót a termékkép alatt vagy ide kattintva tudja letölteni. További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131725319

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
S sport

S-Sport International Kft.

További hirdetései

Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn