Vibrácios fogyaszto flabelos karcsusito masszirozo alakformálo tréner

66 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Ingyen szállitással utánvételes fizetéssel elado ez a márkás,rendkivül praktikus,egyszerü kezelésü,dizájn külsejü,becsomagolt állapotu,nagyméretü,nagy teljesitményü 2 motoros vibrácios tréner.
Megrendelés elött elözetes egyeztetés szükséges!
Gömbölyitett formatervezett kialakitás.Fantasztikusan hatásos,rendkivül praktikus!
Szinte magától,erőfeszítés nélkül fogyhat és alakithatja,és kondicionálhatja a testét.Ezzel a nagyon erös géppel könnyen és hatékonyan égetheti el a felesleges kalóriákat,gyorsan formába hozhatja a testét,és kilazíthatja a merev izmait.Mindezt csupán napi 10 perc használattal játszva elérheti izzadás nélkül,és drasztikus diéta mellőzésével.Ez a vibrációs fitness eszköz több állítási lehetőséggel is rendelkezik,és lábai pozícióját szabadon választhatja meg,hogy a legjobb hatást érje el.Különböző izomcsoportokat átmozgató tornát is végezhet a gépen.Akár napi 10 perc edzés is elegendő a gyönyörü test eléréséhez.
Nagy teljesítményű rezgéstechnológiával dolgozo tréner,dupla motorral. A kettö együtt edzötermi erösségü!
-Több erősségi fokozat: 50 féle
-Választhato automata program
-Másodpercenként 50 izom-összehúzódás
-érintö gombos,szenzoros.
Eddzen az otthona kényelmében,a méreg drága edzötermi bérletek megsporolásával!
Integrált számítógéppel rendelkezik,amelynek köszönhetően az időmérő mellett rengeteg különböző sebesség-, és erősségi fokozatok közzül választhatja ki a legmegfelelöbbet.Használata javítja a vérkeringést,erősíti,feszesíti az izmokat,és segít megszüntetni a narancsbőrt,visszérproblémákat.Jo hatással van a stresszre,alvászararokra, székrekedésre,magasvérnyomásra,cukorbetegségre. Az anyagcsere folyamatokat rendkivül felgyorsitja,ezáltal gyorsan megindul a fogyás! Mindezt anélkül, hogy egy kicsit is megizzadna.
Előnye,hogy bármilyen korosztály számára,nök és férfiak számára is használható. Nem kell elmenni a fitnesz terembe,maradjon az otthonában kényelmesen és csak álljon fel a vibrácios trénerre és már kezdheti is a könnyed tréninget.Akár a fogyás,akár az alakformálás, akár az egészség megőrzése a cél,ez az a csucs gép,amire szüksége van! Ráadásul nem helyigényes,könnyen hordozható, ágy mellé,vagy ágy alá betehető,asztal alatt elfér.Nem foglalja el a szoba negyedét,nem kell kerülgetni,nincs utban.
Nulla hat husz 4229578

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146350725

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn