Tolokocsi rehabilitációs összecsukható rokkant fürdetö toló kocsi

39 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 19., 17:32
Ingyenes házhozszállítás

Leírás

Ingyen házhoz szállítással utánvétel megvásárolható, rendkivül ritka egyedi amerikai kicsire összecsukható, könnyü súlyú többfunkciósan használható gurulós beteg,idös,vagy rokkant szállito kerekeskocsi.
1-2 alkalommal volt használva, teljesen újszerű.Krómozott az egész váz.
Ülőfelülete a gyönyörü,narancs szinü.
A teljesen vizhatlan,ergonomikusan párnázott ülőfelület kárpitja lepattentolható,akár később könnyen cserélhető. Párnázott és teljesen vízálló, puha műanyagos jellegű bevonatu az egész ülőfelület,és a háttámla.Tömör kerekei vannak,nem kell pumpálni,nem lesz lapos, vagy defektes.Teherbírása max: 130 kg. Ezzel a kocsival könnyen lehet közlekedni,lavirozni a házon,lakáson belül.Ezen akár meglehet zuhanyoztatni is a mozgásképtelen vagy nehezen mozgó idős,elesett,segítségre szoruló betegeket.
Használaton kívül teljesen lapra zárható,nem foglal semmi helyet,nincs útban.Belehet állítani a szekrény mellé,vagy az ágy alá.
Összecsukva kb. 10 cm a vastagsága.
Sulya kb.12 kg.
Autóval is nagyon könnyen szállítható,így a nehezen mozgó idős szülőt is el tudjuk vinni az áruházba bevásárolni.Lehet beletenni a komfortérzet végett még plusz párnát az ülőfelületre,és háttámlához.
Ha nincs olyan zuhanyzó ahova be lehet tolni a kocsit,és nagyon nehéz a mozgása vagy a mozgatása betegnek,akár a súlya miatt,akár az állapota miatt,akkor a nehezen mozgó vagy mozgásképtelen beteget ki lehet tolni egy csempézett felületre,és ott meg lehet mosdatni egy tálbol ezen a vízhatlan tolókocsiban. Ha nincs összefolyó,lefolyó ott azon a részen vagy nincs zuhanyzó,akkor kapható itt hordozható szolár zuhany is.
Ami az udvaron megmelelegiti a benne lévö vizet a nap hatására. De lehet beletölteni meleg vizet is.Azt oda visszük ahova akarjuk az ott akasztjuk fel,ahova szeretnénk.
Ez a kerekes kocsi nagyon kompakt keskenyebb helyeken is elfér. A normál méretű kerekes kocsival,nagyon nehéz mozogni a házon belül.Ezzel sokkal könnyebb közlekedni bent a házban,és könnyű kivinni a benne ülöt napsütésre,a friss levegőre.Sokkal jobb kedve,jobb színe és jobb étvágya lesz a benne ülő betegnek.
Ennek a kocsinak az ülőfelülete és a háttámla magassága,minden ugyanakkora mint a normál méretű kerekes kocsinak,csak azért foglal kevesebb helyet,mert ennek a kereke alul van és nem mellette.Mert a másikon a 2 nagy kiállo kerék sok helyet elfoglal. Amiatt majdnem 30 cm-rel szélesebb,a másik típus.
Nulla hat húsz 422 95 78

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147873421

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn