Társ a Mindennapokra Dell Latitude E3590 i5-8530U/8/256SSD/FHD/15,6"

139 998

Ft

Feladás dátuma:

ápr 23., 14:04
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Tárolókapacitás:
256-499 GB

CPU típus:
Intel Core i5

Felbontás:
1920x1080

Operációs rendszer:
Windows

Méret:
15-15.6''

Típus:
Ultrabook

Márka:
Dell

Leírás

A "Társ a Mindennapokra: Dell Latitude E3590" laptop tökéletes választás mindazok számára, akik egy megbízható, erőteljes és hordozható Win10 / Win 11 kompatibilis számítógépet keresnek az irodai munkához, tanuláshoz és szabadidős tevékenységekhez egyaránt. Az i5-8530U processzor és a DDR4 RAM gondoskodik arról, hogy az eszköz simán kezelje a multitaskingot és a követelőzőbb alkalmazásokat is.

A SSD meghajtó gyors adatátvitelt és az operációs rendszer valamint az alkalmazások azonnali betöltését teszi lehetővé, míg a 15,6 hüvelykes FHD kijelző éles és élénk képmegjelenítést kínál, legyen szó munkáról vagy multimédiás tartalmak élvezetéről.

A Dell Latitude E3590 nem csak teljesítményével, hanem tartósságával és kialakításával is kiemelkedik. A robustus felépítés biztosítja, hogy a laptop ellenálljon a mindennapi használat során előforduló kihívásoknak, míg a hordozható kialakítás garantálja, hogy könnyedén magaddal vihesd, bármerre is vezessen az utad.

A Nanipc.hu-nál vásárolva a Dell Latitude E3590 laptopot, élvezheted az ingyenes szállítást, a garanciát és az előre telepített rendszer kényelmét, így azonnal belekezdhetsz a használatba. Választhatsz továbbá SSD és RAM bővítést is, hogy a laptop még jobban igazodjon a saját igényeidhez.

Laptop - Számítógép - Monitor Ingyenes szállítás, garanciával, az ország legkedvezőbb áraival várjuk. Nanipc.hu ...Csak kapcsold be és használd wink Termékeinkben megbízunk ezért 30napos Pénzvisszatérítési garancia - Átvételkor is fizethet - Bevizsgált termékek - Azonnali használatkészen - Előtelepítve - Több mint 10 éve üzemelő 100% belföldi magyarországi vállalkozás. Rengeteg folyamatos pozitív vásárlói visszajelzés!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147288028

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn