Szerelék + árnyékoló esövédö vizállo napvitorla esö védö nap vitorla

22 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 17., 14:15
Ingyenes házhozszállítás

Leírás

Utánvétel házhoz szállítva eladó szuper erös vastag minöségi anyagu,vizállo, szél álló,UV állo,praktikus,hordozható,sokcéluan használhato nagyméretü 300x200cm-es antracit sötétszürke szinü igényes,elegáns megjelenésű napvitorla + horganyzott rozsdamentes felfüggesztö, napvitorla feszítő szerelék szett.
A speciális napvitorla akaszto,rögzitö,rugos kifeszítő gyors asztós szett,rugókkal akasztóval karabinerekkel van kompletten.Ezzel a szettel nagyon gyorsan fel lehet rögzíteni,és gyorsan egy mozdulattal le lehet venni a napvitorlát,ha nincs rá szükség,vagy jön egy nagy vihar.
A rugók kimerevítik,és megadják azt a rugalmasságot hogy a szél ne tudja szaggatni.
Személyesen olcsóbban is megvásárolható a szett Nyíregyháza,Nagykálló vagy Kisvárda környékén.Bontatlan,nem volt még használva.Az ár tartalmazza a házhoz szállítás költségét is.
Nemcsak nyáron tesz nagyon jó szolgálatot ez a strapabiro UV állo árnyékolo,ami megvéd az esőtől és bírja az erös szelet is,hanem rossz időben őssze véd az esötöll,télen a hótol véd.Nyáron ez az antracit szin nagyon maximálisan árnyékol.
Nemcsak árnyékol,hanem UV sugárzástol is megvéd.
UV álló,így a nap nem égeti el.Légáteresztő,és mivel vizállo így az esőtöl is megéd,mivel erős vastag minőségi poliészter és nem az olcso vékony polyester vagy a HDPE,ami átázik!
Nyáron hosszú órákat lehet eltölteni a szabadban.
A fullasztó melegtöl és az esötöl is véd,vizlepergetö anyagú,kellemes árnyékot csinálhatunk vele bárhol.A nap sajnos nem csak fényt ad nekünk,hanem káros sugarakat is,ami ellen védekezni kell!
Felnötteknek is,de főleg a gyermekekre kell odafigyelni jobban,ha több idöt töltenek a szabadban.Ez a vízálló és tökéletes UV védelmet biztosító napvitorla könnyű sulyának köszönhetően bárhová elvihetö és percek alatt felszerelhető,legyen szó erkélyről,teraszról,kertről,de fürdömedence,és a homokozó sem maradhat ki az árnyékolásbol vagy az esővédelemből.
Akár a kirándulások,kempingezések, nyaralások,kerti partyk,rendezvények vagy piknikezések során is tökéletes kiegszítő.
Négyszögletes alakú és rozsdamentes acél kapcsok vannak minden sarkán így tökéletesen időtálló és hosszútávon a szabadtéri kikapcsolódások egyik legjobb kelléke lehet.
Továbbá penészálló,széláteresztő és könnyen tisztítható,exkluzívabb kivitelezésének köszönhetően még az éttermek teraszán is jól megállja a helyét!
Tengerparti nyaralásra is elvihetö,mert könnyü súlyú és kis helyen elfér. Ezzel bárhol lehet árnyékot csinálni,ahol vannak fák,vagy épületek egymástól max.8-10 méterre,ahová fel lehet rögzíteni.A nagyobb távolságok a zsinorok meghosszabbitásával oldhatoak meg.
Nem kell attól félni,hogy feltámad a szél és összetörheti,mint a sörsátort,pavilont,vagy a napernyőt.Ha sokat járnak kempingezni,strandolni folyopartra,vízpartra,akkor ez mindig jól jön,akár mindig az autóban lehet egy,és egy otthon ahol szükség van árnyékolásra,vagy az esőtöl valami alá menekülve ha szerel,barkácsol az udvaron,kertészkedik,vagy épp fözöcskézik,vagy sütöget a kerti grillen.Ha elindul az esö,akkor sem fog elázni alatta semmi.
Tulajdonságok:
-Véd az UV sugárzástól
-Légáteresztő nagy sűrűségű vastag erős polyester anyagu
-Penészálló
-Otthoni,szabadtéri alkalmazásra
-Kertbe,teraszra,gyerekjátszó,homokozó, medence fölé,bográcsolás,grillezés alkalmával,és kempingezéskor,stb.
-Dupla varrással megerösitett
-Könnyen összeszerelhető és tisztítható
-30 fokon moshato
-Mérete kinyitva: 300x200cm-es
-Összehajtott méret: 30x25x25cm
-Sulya: kb.2 kg
-Szín: antracit szürke
-Anyagsűrűség: 300g/m2
-90% fényáteresztésű
-UV szűrős anyag
Csomag tartalma:
-Napvitorla akasztokkal szerelve
-4db erös rögzitö kötél,ami szükség esetén bármilyen zsinorral meghosszabbítható.
-4db napvitorla feszítő rugó
-4db fába fémbe menetelhető, tekerhető kampó
-négy darab biztonsági összecsavarozható karabiner.
A szett rozsdamentes a célból van.
06 húsz 470 27 80

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147136788

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn