Scheppach SG 3400I Aggregátor Generátor Garanciával!!

company_logo

229 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 07:09
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

A scheppach SG3400i inverteres áramfejlesztővel a kisebb készülékek hálózatról leválasztva is táplálhatók. A modern inverteres technológiának köszönhetően, amely "tiszta" feszültséget biztosít, még az olyan érzékeny eszközök is gond nélkül üzemeltethetők, mint a laptopok. Az áramfejlesztő könnyen indítható és leállítható távirányítóval. Kiváló szigetelésének köszönhetően a generátor extra csendes. A generátor különösen gazdaságos a beépített eco üzemmódnak köszönhetően, amely automatikusan beállítja a motor fordulatszámát, így üzemanyagot takarít meg és kevesebb kipufogógázt bocsát ki.



Stabil és szigetelt ház
Léghűtéses 4 ütemű benzinmotor 5,1 LE / 3,8 kW teljesítménnyel
Elektromos indítás távirányítóval vagy húzóindítóval
3400W maximális kimeneti teljesítmény - 3000W névleges teljesítmény
7,4 literes tartály térfogata
2,1 liter fogyasztás teljes terhelés mellett
61 dB hangnyomásszint 7 m távolságban
A beépített eco üzemmód üzemanyagot takarít meg és csökkenti a károsanyag-kibocsátást
Összecsukható fogantyú és meghajtó eszköz a könnyű szállítás érdekében

A scheppach SG3400i inverteres áramfejlesztője sok helyen megbízhatóan ellátja Önt árammal, így az elektromos hálózattól függetlenül tud működni. Akár a tágas kertben, akár kempingezés közben, akár útközben az SG3400i több órára elegendő energiát biztosít.
Léghűtéses, 3,8 kW / 5,1 LE teljesítményű, 212 cm3 lökettérfogatú, négyütemű benzinmotor biztosítja az erőt. Az SG3400i üzemanyagot egy 7,4 literes benzintank biztosítja. A motor beindítása kábelhúzóval vagy kényelmesen távirányítóval történik. A fogyasztás teljes terhelésnél körülbelül 2,1 liter.
Az SG3400i egy inverteres áramfejlesztő. A belső, kisméretű, többpólusú tekercselésen keresztül a keletkezett váltakozó feszültség először az elektronikán keresztül egyenfeszültséggé, majd tiszta szinuszos görbével váltakozó feszültséggé alakul. Ez a tiszta szinuszgörbe lehetővé teszi még érzékeny elektronikus eszközök, például okostelefonok és laptopok károsodása nélkül történő működtetését.
Az SG3400i maximális kimeneti teljesítménye 3400 watt. A névleges teljesítmény 3000 W. A generátor túlterhelés elleni védelemmel is rendelkezik, amely kikapcsolja az aljzatokat, ha a legrosszabb bekövetkezik.
A generátor stabil és kompakt kialakítású. Közel 44 kg a súlya. Az SG3400i összecsukható fogantyúval és két kerékkel rendelkezik, így egy személy is könnyen szállíthatja. A másik oldalon található második fogantyú lehetővé teszi a generátor könnyű felemelését berakodás vagy tárolás céljából.
Az SG3400i alapfelszereltségként két 230 V~ (12 A) AC aljzattal van felszerelve, túlterhelés elleni védelem kapcsolóval.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136163573

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn