Scheppach SG 3200 Aggregátor generátor áramfejlesztő Garanciával+

company_logo

119 990

Ft

Feladás dátuma:

ma, 09:09
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

A scheppach SG3200 generátora 196 cm-es négyütemű motorral működik, és maximum 2800 W-tal mindig elegendő teljesítményt biztosít a ház körüli vagy az építkezésen végzett munkákhoz. A masszív acélváznak, a meghajtószerkezetnek és a kihajtható fogantyúknak köszönhetően az áramfejlesztő mobil és sokoldalú. A 15 literes benzintank akár 12 órán át is biztosítja az áramellátást.


6,5 lóerős benzinmotor húzóindítóval
Erőteljes és léghűtéses négyütemű benzinmotor 196 cm lökettérfogattal
Maximum 2800W kimenő teljesítmény, 2500W névleges teljesítmény
Két 230 V-os csatlakozó és egy 12 V-os DC csatlakozó
Stabil és robusztus acélváz meghajtó szerkezettel és kihajtható fogantyúkkal
15 literes üzemanyagtartály 12 órás működéshez teljes terhelés mellett
Beépített túlterhelés elleni védelem, feszültségmérő és olajszint figyelmeztetés7

A scheppach SG3200 áramfejlesztője megbízható áramellátást biztosít az építkezésen vagy máshol, így Ön az elektromos hálózattól függetlenül működhet. Legyen szó tágas kertben, sátortáborban, erdőben vagy építkezésen az SG3200 több órára elegendő energiát biztosít.
Az erőről léghűtéses, 4,8 kW teljesítményű, 196 köbcentiméteres lökettérfogatú 4 ütemű benzinmotor gondoskodik. Az SG3200 üzemanyagot egy 15 literes benzintank szállítja. A motor beindítása kábelhúzóval történik. A fogyasztás 2/3-os terhelésnél 1100 g/kWh körül mozog, így a generátor 12 órán keresztül teljes terhelés mellett használható tankolás nélkül. Az üzemanyagszint-mérő segítségével mindig figyelemmel kísérheti az aktuális töltési szintet. Az integrált olajhiány-védelem megvédi a motort az olajhiány okozta károktól.
Az SG3200 maximum 2800 watt kimeneti teljesítményt termel. Az áramfejlesztő túlterhelés elleni védelemmel is rendelkezik, amely vészhelyzet esetén kikapcsolja a konnektort.
Az integrált AVR vezérlés (automatikus feszültségszabályozás) stabil kimeneti vonalat biztosít azáltal, hogy gyorsan kompenzálja a feszültségingadozásokat, amikor a terhelés megváltozik. Ez előnyös a csatlakoztatott fogyasztóknak, ha érzékenyek a feszültségváltozásokra, vagy nehezen indítható elektromos berendezések.
A generátor robusztus felépítésű, súlya alig 44 kg. A körkörös tartó védi a generátor széleit szállítás közben, és hordozófogantyúként is használható. Az egyszemélyes könnyű szállítás érdekében az SG3200 szállítóeszközzel van felszerelve szállítási fogantyúkkal, amelyek a helytakarékosság érdekében összecsukhatók.
Az SG3200 alapfelszereltségként két 230 V~ (16 A) AC aljzattal van felszerelve túlterhelés védelmi kapcsolókkal és egy 12 V~ (10 A) aljzattal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147509147

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn