Scheppach SD 1600 Dekopírfűrész Lombfűrész Garanciával!!

company_logo

34 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 17., 12:15
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
fűrész

Leírás

Vágási magasság/mélység: 50/406 mm
A fűrészlap hossza 134 mm
45°-ig dönthető munkaasztal
Változtatható löketszám 500 1700 ford./perc és 21 mm löketmagasság
Rugalmas LED lámpa a munkaterület megvilágításához
Elfogadható szúrófűrészlapok és szabványos szúrófűrészlapok 134 mm-es fűrészlaphosszal
Gyorskioldó kar az egyszerű fűrészlapcseréhez
Alacsony vibráció az optimális és precíz fűrészelési eredményért
A rugalmas ventilátorfúvókának köszönhetően akadálytalan kilátás nyílik a munkaterületre
Munkadarab rögzítő szerkezet a munkadarab könnyebb vezetéséhez
Tárolóhely a fűrészlapoknak

A scheppach SD1600V-hez hasonló görgős fűrész a tökéletes választás, ha milliméteres pontossággal és finom kontúrokkal vágja a fát a maximális pontosság érdekében. A vékony fűrészlap precízen manőverezhető át a munkadarabon, maximum 50 mm magasságban. Manőverezhetőségének köszönhetően még finoman tagolt és kerek formák is elérhetők. Az 1700 percenkénti fordulatszámával az SD1600V a görgős fűrészek felső tartományába tartozik, és viszonylag gyorsabban működik, mint a többi modell.

A gyorsrögzítő rendszer megkönnyíti a fűrészlap cseréjét. A fűrészlaptartó lehetővé teszi 134 mm-es fűrészlaphosszúságú fűrészlapok rögzítését csappal vagy anélkül. Lehetőség van körfűrészlap használatára is. Az SD1600V praktikus integrált tárolóhellyel rendelkezik a nem használt fűrészlapok számára.

A könnyen hozzáférhető forgó vezérléssel a löketszám 500 és 1700 ford./perc között változtatható a fűrészlap egyedi fordulatszáma és jobb eredmény érdekében.

Az asztal dőlésszöge az asztal alsó részén található négyzet segítségével pontosan állítható. Akár +45°-os dőlés is lehetséges. Ezzel nem csak fában, műanyagban, fémben, gipszben vagy plexiben lehet egyenes és körbevágni, hanem egyedi szögeket is.

A szerszámrögzítő biztosítja a munkadarab könnyű és biztonságos vezetését, és a LED lámpának köszönhetően mindig a legjobb rálátása van a munkára.

Kisebb löketnél, azaz lassabb vágásoknál előfordulhat, hogy a vágási felületről nem teljesen távolított forgácsok akadályozzák a kilátást. Itt jön képbe a fúvó a rugalmas fúvóka mindig tiszta rálátást biztosít a munkaterületre, mivel a forgácsot és a port, amint megjelennek, eltávolítják.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143787039

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás