Scheppach Robocut L500 Robotfűnyíró Fűnyíró Garanciával!

company_logo

139 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 10., 08:40
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
fűnyíró

Leírás

A Scheppach Robocut L500 robotfűnyíró ideális akár 400 m2-es pázsitú kertekhez. Manuálisan vagy automatikusan vezérelhető az alkalmazás beállításain keresztül, amelyekkel például beállítható a napi fűnyírási idő. A vágási magasság egyedileg állítható 20-60 mm között. A robot a pázsit szélein is biztonságosan nyír a gyep szintjén, így azokat nem kell külön nyírni. Akár 35%-os gradiens is lehetséges.


Ideális akár 400 m gyepterülettel rendelkező kertekhez
Vágási szélesség 180 mm
A vágási magasság fokozatmentesen állítható 20 60 mm között
Praktikus élvágó funkcióval
Automatikus visszatérés a töltőállomáshoz
Alacsony zajszint 55 dB
Akár 35%-os lejtés lehetséges
Vezérlés alkalmazáson keresztül Bluetooth-on vagy WiFi-n keresztül
Az egyes fűnyírási zónák az alkalmazáson keresztül állíthatók be
Biztonsági érzékelők az ütés-, dőlés- és emelésérzékelőknek köszönhetően
Integrált lopásvédelem PIN-kóddal
Digitális kijelző intuitív billentyűzettel
Töltőállomás tápegységgel, 5 m-es csatlakozókábellel
Tartalmaz 1,1 A töltőállomást, 100 m-es határolóvezetéket, 130 földelőhorgonyt, 9 fűnyírókést (3 előre összeszerelt, 6 tartalék pengét)


A robotfűnyírók sok időt és munkát takarítanak meg, mivel elveszik Öntől az időigényes fűnyírást. Így nyáron a teraszon élvezheti a jó időt, miközben a robot végzi a munkát. A rendszeres nyírással a pázsit dús, zöld és sűrű marad. A finom fűszálakat talajtakaró rétegként terítik a gyepre, ahol természetes védelmet nyújtanak a kiszáradás ellen, és tápanyag-tározóként szolgálnak az egészséges talajhoz.

A Scheppach Robocut L500 robotfűnyírója kompakt kialakításának köszönhetően különösen manőverezhető, ezért ideális közepes méretű, akár 400 m2-es pázsittal rendelkező kertekhez. A mindössze 55 dB-es üzemi hangerőnek köszönhetően a robotfűnyíró különösen csendes, így működés közben alig lehet észrevenni.

A robotfűnyíró manuálisan vagy egyszerűen automatikusan vezérelhető az alkalmazás [1] beállításán keresztül. A robot WiFi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik az okostelefonhoz a fűnyírási idők vagy vágási zónák beállításához. A beépített esőérzékelőnek köszönhetően a Robocut L500 is leáll, amint esni kezd, és visszatér állomására.

A kompakt, 18 cm-es vágásszélességű robotfűnyíró önállóan és véletlenszerűen nyírja a füvet. A vágási magasság egyedileg állítható 5 fokozatban 20-60 mm között. A robot a pázsit szélein is biztonságosan nyír a gyep szintjén, így azokat nem kell külön nyírni.

A nagy kerekeknek köszönhetően a Robocut L500 könnyedén megbirkózik még durva terepen is. Még a 35%-os lejtőket is könnyedén kezeli. Az üzembe helyezés és az üzembe helyezés is különösen gyors és egyszerű a robotfűnyíróval, mivel a határolóhuzal könnyen elhelyezhető a talaj felett.

A robotfűnyíró praktikus digitális kijelzővel is rendelkezik, amely lopás elleni védelemmel és többzónás funkcióval rendelkezik. A szállítási tartozékok között található , 100 m-es vezetőhuzal és 130 db rögzítőkapocs.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147488227

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn