Scheppach HF 60 Asztali Marógép 1500W Garanciával!

company_logo

94 990

Ft

Feladás dátuma:

jún 11., 08:49
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

A scheppach kompakt HF60 famarógépe praktikus asztali modell, amely szükség esetén mobilként is használható. Az asztali marógép stabil felépítésének és 21 kg alatti saját tömegének köszönhetően szilárdan áll. A kétoldali asztalhosszabbítóknak köszönhetően a kompakt kialakítású marógép kellemesen nagy munkaterületet kínál.Kompakt asztali modell
Változtatható fordulatszám szabályozás 11500 és 24000 perc között -1
6, 8 és 12 mm-es befogópatronok
Erőteljes 1500 wattos motor
Alapfelszereltség sarokütközővel és nagy alumínium ütközőkkel
Asztalhosszabbítások mindkét oldalon, asztalméret 610 x 360 mm
Állítható orsómagasság 0-40 mm között

Az asztali marógépeket gyakran használják hobbiműhelyekben, például hornyok, hornyok vagy egyéb mélyedések kialakítására. A scheppach HF60 praktikus és kompakt asztali modell, amely szükség esetén akár mobilra is használható.

A HF60 legfeljebb 50 mm átmérőjű marók használatára alkalmas. A stabil felépítés és a 21 kg alatti tömeg biztosítja, hogy a famaró különösen stabil és biztonságos.

A famarógép 610 x 360 mm-es asztalméretével kis műhelyekben is elfér. A két oldalra integrált asztalhosszabbítók emellett megnövelik az asztal felületét, megkönnyítve a nagy munkadarabok megmunkálását és a speciális marási munkák elvégzését.

Az orsó magassága és így a maró magassága egyszerűen állítható a gép oldalán lévő kézi hajtókar elforgatásával. A kívánt magasság 0-40 mm között folyamatosan állítható, majd rögzítőcsavarral rögzíthető. A munkadarabok maróasztalhoz való rögzítéséhez a szállítási terjedelem három, 6, 8 és 12 mm-es szorítóeszközt tartalmaz, amelyek jó vezetést és biztonságos kezelést tesznek lehetővé.

A 11 500 és 24 000 percenkénti fordulatszám között változtatható fordulatszám szabályozásnak köszönhetően a munkadarab optimálisan megmunkálható. Az 1500 W-os motor elegendő teljesítményt is biztosít.

Alapfelszereltségként a HF60 szögütközővel és különösen nagy alumínium ütközőkkel is fel van szerelve, amelyek a helyén tartják a munkadarabot.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147819578

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn