Scheppach HF 50 Asztali Marógép 1500w Garanciával!!

company_logo

89 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 08:45
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Leírás

Marógép HF50 scheppach - 40mm orsómagasság | 6, 8 és 12 mm-es befogópatronok | Asztal szélesítés
A scheppach kompakt HF50 famarógépe praktikus asztali modell, amely szükség esetén mobilként is használható. Az asztali marógép stabil felépítésének és 21 kg alatti saját tömegének köszönhetően szilárdan áll. A kétoldali asztalhosszabbítóknak köszönhetően a kompakt kialakítású marógép kellemesen nagy munkaterületet kínál.

Kompakt asztali modell
Változtatható fordulatszám szabályozás 11500 és 24000 perc között -1
6, 8 és 12 mm-es befogópatronok
Erőteljes 1500 wattos motor
Alapfelszereltség sarokütközővel és nagy alumínium ütközőkkel
Asztalbővítmények mindkét oldalon
Állítható orsómagasság 0-40 mm között
A scheppach HF50-hez hasonló famarót gyakran használnak a hobbi barkácsolók a fa széleinek levágására vagy formák rögzítésére a szalagokhoz és deszkákhoz. A HF50 legfeljebb 80 mm átmérőjű marók használatára alkalmas. A maróorsó a szürke öntöttvas maróasztal kerek nyílásán néz ki, amely 3 mellékelt asztali betéttel állítható.

Az orsómagasság, így a marók magasságának fokozatmentes állítása a gép oldalán lévő kézi hajtókar elforgatásával történik. Ezután rögzítőcsavarral rögzítjük a kívánt 0-40 mm-es magasságot.

A kétoldali asztalhosszabbítások megnövelik az asztal felületét, és így lehetővé teszik nagy munkadarabok megmunkálását és speciális marási munkák elvégzését. A bővítőasztal laposan van beállítva, és mindkét oldalon 4 imbuszcsavarral van rögzítve az asztal elejéhez. A munkadarabok maróasztalhoz való rögzítéséhez három, 6, 8 és 12 mm-es szorítóeszközt tartalmaz a szállítási terjedelem a jó vezetés és a biztonságos kezelés érdekében.

A fa megmunkálása során hajlamos magas hőmérsékletet fejleszteni a felületén, ami könnyen csúnya égési nyomokhoz vezethet. Ezt ellensúlyozhatja a marógép megfelelő beállításával. Éppen ezért a HF50 6 fokozatban változtatható fordulatszámmal rendelkezik, 11 500 és 24 000 percenkénti fordulat között. Ha mindig odafigyel a helyes beállításra, ez nem csak a munkadarab védelmét szolgálja, hanem a maró élettartamát is megnöveli.

A HF50 76 mm magas hosszütközővel és a marófej magasságában két nyomórúddal rendelkezik, amelyek a marás során a helyén tartják a munkadarabot a visszarúgás elkerülése érdekében. A szintén mellékelt szögskálás keresztmetszetű idomszer vízszintesen csúszik végig az asztalon. Nyírásra és gérvágásra használják.

A munkahely lehető legpormentesebb tartása érdekében a HF50 asztali marógép beépített elszívó berendezéssel rendelkezik, amelyre egy elszívórendszer tömlője csatlakoztatható. A 100 mm átmérőjű tömlőkhöz kúpos adapter tartozik.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147819559

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn