Scheppach HC 85V Kompresszor 80L olajmentes 14 Bar Garanciával!!

company_logo

114 300

Ft

Feladás dátuma:

ápr 26., 09:41
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

A scheppach függőleges 80 literes HC85V kompresszora szinte minden sűrített levegős munkára alkalmas, mint például a fúvási munkák, a gumiabroncsok feltöltése vagy a körömmunkák. A kompresszor olajmentesen működik, ezért különösen kevés karbantartást igényel. A keskeny és magas kialakítás ideális kis és szűk helyeken való használatra. Tárolás is lehetséges helytakarékosság érdekében. A vezetőeszköz és a fogantyú megkönnyíti a szállítást.

1600 W-os motor, olajmentes és alacsony karbantartási igény
Függőleges vízforraló 80 literes térfogattal
Max. üzemi nyomás 14 bar
2 gyorscsatlakozó a gyors szerszámcseréhez
Függőleges kialakítás, kevesebb helyet igényel, mint a hagyományos kompresszorok
Meghajtó eszköz a könnyű szállításhoz
Alkalmas szinte minden sűrített levegős szerszámhoz, például gumiabroncs-felfújókhoz, fúvópisztolyokhoz és még sok máshoz

A scheppach kompakt, függőleges HC85V kompresszora sűrített levegővel működő szerszámok, például gumiabroncs-felfújók, sűrítettlevegős ütvecsavarozók, homokfúvó pisztolyok vagy sűrített levegős tűzőgépek működtetésére használható. A keskeny és magas kialakításnak köszönhetően a kompresszor ideális kis helyiségekben való használatra. Ez azt is jelenti, hogy különösen helytakarékosan tárolható.

A HC85V maximum 14 bar üzemi nyomással működik. Ez teszi a kompresszort ideálissá különösen magas követelményekhez, például teherautó gumiabroncsok feltöltéséhez. 80 literes tartályával és 330 l/perc maximális szívóteljesítményével a scheppach HC85V nagyobb projektekhez is ideális.

A két integrált gyorscsatlakozónak köszönhetően a scheppach HC85V-nél különösen gyorsak a szerszámcserék. A kompresszor két nyomásmérővel van felszerelve. Míg az első mérőműszer a kazán aktuális nyomását mutatja, a második az előre beállított üzemi nyomást.

A praktikus meghajtószerkezet és a fogantyú különösen megkönnyíti a HC85V szállítását. A gumírozott és rezgéscsillapított lábak, valamint a 44 kg alatti súly stabil és biztonságos állványt biztosítanak.

A 426 x 516 x 983 mm-es kompresszor kisebb hobbiműhelyek számára is optimális választás. Kompakt kialakításának köszönhetően a kompresszor rendkívül helytakarékos nem csak használat közben, hanem tárolás közben is.

A scheppach HC85V könnyen csatlakoztatható normál 230 V-os tápegységhez. A HC85V egy olajmentes kompresszor. Ez különösen alacsony karbantartást igényel és költséghatékony működés közben.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144152320

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn