Scheppach DTB20 Akkus ütvefúró csavarbehajtó Garanciával!!

company_logo

44 450

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 08:35
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

Scheppach DTB 20 Pros kiválóan felszerelt koffer, amely rengeteg tartozékból és erős akkus ütvecsavarozóból áll. A gép alkalmas a nehezebb fúrási és csavarozási munkákhoz a műhelyekben, vagy a háztartásokban is. Két sebességfokozattal, elektronikusan állítható fordulatszabályozóval és erős ütőerővel rendelkezik. A munkaterületet LED lámpa világítja meg. A fogantyú csúszásgátló bevonattal van ellátva. A géphez fém övcsipesz is rögzíthető. A modern, gyorsbefogó fémtokmánynak köszönhetően gyors a tartozékok cseréje is. A nyomatékfokozat több lépésben állítható az alkalmazott anyagtípusnak megfelelően. Természetesen lehetőség van a jobbos és balos irányváltásra is. A működést egy erős, 20 V-s akkumulátor biztosítja, amely gyorstöltővel akár 45 perc alatt feltölthető. A töltöttségi szintjelző az akkumulátor része. A gépet luxus műanyag kofferben, két akkumulátorral és 206 db-s tartozékkal szállítjuk. A gép a Scheppach 1,5/2/4 Ah akkumulátoraival használható. Alaptartozék: 2x2 Ah akkumulátor, gyorstöltő 2,4Ah, 206 db-s tartozék ( fúrók, bitek, csavarkulcsok, hosszabbító, csavarok, tiplik, 5 méteres mérőszalag), műanyag koffer

Leszállított tartozékok:
2db 2.0Ah Li-ion akkumulátor 20V
Akkumulátor töltő (45perces)
206 db-s tartozék ( fúrók, bitek, csavarkulcsok, hosszabbító, csavarok, tiplik, 5 méteres mérőszalag)
Műanyag szerszámkoffer

Scheppach akkumulátoros kéziszerszámok:
Kiváló minőség, fejlett technológia, nagyszerű ergonómia és versenyképes ár A Scheppach elektromos kéziszerszám sorozatát nagy gonddal fejlesztették ki, hogy megfeleljen a felhasználók igényeinek. Függetlenül attól, hogy Ön alkalmi hobbifelhasználó vagy igényes mesterember, mindig biztos lehet abban, hogy jó döntést hozott, amikor megvásárolja a Scheppach kéziszerszámokat, amelyeknél a kedvező ár, a minőségi alkatrészek, a fejlett technológia, az ergonómia, a biztonság és a hosszú élettartam ideális egyveleget alkotnak. Ezen kívül a német Scheppach gyár, mint Európa egyik legnagyobb kéziszerszámgyártó vállalta - biztosítja a 4 éves termékgaranciát, valamint a minőségi garanciális és garancián túli szervizelési lehetőséget is.

Technológia:
Hdsc technológia - a legújabb professzionális technológia a lítium akkumulátorok elektronikus vezérlésére és a töltés védelmére. Az eredmény nemcsak egy pontos töltési folyamat, ahol az akkumulátor minden egyes cellája folyamatosan monitorozásra kerül, és szükség szerint töltődik, hanem egy egyedülálló teljesítményszabályozás is, ahol az akkumulátor optimálisan alkalmazkodik a különböző Scheppach kéziszerszámhokhoz. Ezen kívül mindig maximális teljesítményt és maximális kapacitást biztosít. A Hdsc- technológiának további jelentős előnyei közé tartozik az akkumulátor élettartamának növelése, a maximális gépüzemidő növelése egy töltési időn belül, és az akkumulátor védelme a túlterhelés vagy túlmelegedés ellen.
Töltöttségi szintjelző - az akkumulátor töltöttségi szintjének állapotát a beépített LED diódákjelzik. A kijelző nem a töltőnek a része, hanem az akkumulátornak, így azonnal ellenőrizheti az akkumulátor pillanatnyi kapacitását anélkül is, hogy csatlakoztatná a géphez.
Erőteljes akkumulátor cellák - a kiváló minőségű Li-Ion cellák az intelligens elektronikával együtt, lehetővé teszik a szükséges energiamennyiség azonnali biztosítását a hirtelen megnövekedett teljesítményhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144893334

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn