Scheppach DSE 5500 Dízel Aggregátor Garanciával!!

399 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 07:51
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

A Scheppach DSE5500 dízel áramfejlesztő 5,0 kW kimenő teljesítményével és 4,4 kW névleges teljesítménnyel megbízhatóan szolgáltat áramot kempingezéskor, kerti fészerben, rendezvényeken vagy építkezésen. A stabil háznak, a négykerék-meghajtású mechanizmusnak és a fogantyúnak köszönhetően az áramfejlesztő többféleképpen használható. Egy 16 literes tartály több órán át biztosít áramot, és a 400 V-os tápcsatlakozásnak köszönhetően nagy áramigényű gépek is üzemeltethetők. Az erőteljes, 418 cm3-es, 4 ütemű dízelmotor kényelmes elektromos indítással elegendő teljesítményt biztosít.


Dízel generátor elektromos indítással
Erőteljes, léghűtéses 5,8 kW-os 4 ütemű dízelmotor 418 cm
Az AVR technológia minimalizálja a feszültségingadozásokat és biztosítja az állandó teljesítményt
Max. 5,0 kW kimenő teljesítmény, 4,4 kW névleges teljesítmény
Egy 400 V-os csatlakozó, két 230 V-os csatlakozó és egy 12 V-os DC csatlakozó a maximális rugalmasság érdekében
Stabil és robusztus ház meghajtó szerkezettel és szállító fogantyúval
16 literes tartály a generátor többórás használatához
Beépített túlterhelés elleni védelem és olajfigyelmeztető

A Scheppach DSE5500 dízel áramfejlesztője megbízhatóan szolgáltat áramot kempingezéskor, a kertben, az erdőben vagy az építkezésen, így Ön az elektromos hálózattól függetlenül működhet. Léghűtéses, 5,8 kW-os, 418 cm lökettérfogatú 4 ütemű dízelmotorjával a generátor több órán át látja el az áramot. A motort elektromos indító indítja, nem kell meghúzni a kábelt.

A DSE5500-at egy nagy, 16 literes tartály táplálja. A beépített olajra figyelmeztető kijelző megbízhatóan védi a motort a kiszáradástól. A túlterhelés elleni védelem a készülék biztonságáról is gondoskodik. Az üzemanyagszint-mérő segítségével mindig láthatja az aktuális szintet.

Az áramfejlesztő maximum 5000 watt kimenő teljesítményt és 4400 watt névleges teljesítményt termel. Az integrált AVR vezérlés (automatikus feszültségszabályozás) stabil kimeneti vonalat biztosít azáltal, hogy gyorsan kompenzálja a feszültségingadozásokat a változó terheléseknél. Ez előnyös a csatlakoztatott fogyasztóknak, ha érzékenyen reagálnak a feszültségváltozásokra, vagy a nehezen induló elektromos készülékekhez tartoznak.


A DSE5500 négy kerékkel és a generátor szállítására szolgáló fogantyúval is rendelkezik. A biztonságos parkolás érdekében fékkel is fel van szerelve.

A DSE5500 alapfelszereltségként egy 400 V~ (7,6 A) aljzattal, két 230 V~ (13 A) AC aljzattal van felszerelve túlterhelésvédelmi kapcsolóval és egy 12 V DC (8,3 A) csatlakozóval.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136109280

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn