Scheppach DM 600 Vario Eszterga Faeszterga Garanciával!

company_logo

29 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 09:38
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

A scheppach DM600 Vario-val az otthoni műhelyben való megfordulás igazán szórakoztató. A rögzítőszerkezetnek köszönhetően biztonságosan felcsavarozható a munkapadra, ami optimális stabilitást és ezáltal sima futást garantál. A kompakt és könnyű kialakítás ellenére ez az esztergagép akár 60 cm hosszú és 25 cm átmérőjű munkadarabok megmunkálására is használható.

Erőteljes 550 W-os motor fokozatmentes, elektronikus fordulatszám szabályozással
Alapjárati fordulatszám 800-3000 ford/perc
Fejtartó M18-as menettel, 4 pontos középponttal és előlappal
Farokszár gyorsreteszelő karral és forgó orsóközéppel
Szerszámtartó állítható támasztófelülettel
Tartalmaz előlapot ( 80 mm), 2 villáskulcsot, anyagot a munkaasztal összeszereléséhez

A scheppach DM600Vario faeszterga tökéletes a faesztergálás hobbijának megkezdéséhez; a modellkészítők is igazán szórakozni fognak az innovatív kialakítással. A fa és a puha anyagok könnyedén megmunkálhatók.

Kompakt és különösen könnyű, mindössze 6, 7 kg, ez az eszterga ideális kis műhelyek számára - kis helyet foglal, és szükség esetén könnyen felállítható és a munkaasztalhoz csavarozható, hogy szilárd állványt biztosítson.

A fej, a farok és a kéztámasz egy alumínium gépágyhoz van rögzítve. Maximum 60 cm hosszú, maximum 25 cm átmérőjű munkadarab rögzíthető a fejléc 4 pontos középpontja és a forgó középponttal rendelkező farok M18-as menete közé. Kisebb munkadarabok esetén a farok közelebb helyezhető a fejhez, és gyorsreteszelő karral rögzíthető.

A kéztámasz vagy a szerszámtámasz a gépágyhoz van rögzítve. Segítségükkel a szerszám stabilan tartható esztergáláskor és nyomással a munkadarabhoz nyomható. Ez tisztábbá és szebbé teszi a feldolgozást ehhez a gördülékeny futás is hozzájárul. A szerszámtartó állítható, és a munkadarab méretéhez és alakjához igazítható a rugalmas munkavégzés érdekében.

Az eszterga szíve egy 550 wattos motor, fokozatmentes, elektronikus fordulatszám-szabályozással. Az orsó fordulatszáma 800-3000 ford./perc között állítható egy forgókapcsolóval. A forgatógomb könnyen elérhető a fejtartón.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145487464

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn