Scheppach DG 150GP Köszörű csiszoló Garanciával!

company_logo

25 400

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 09:06
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

A Scheppach DG150GP duplacsiszolója ideális minden csiszolási, élezési és polírozási munkához. A csiszológép K36-os csiszolótárcsával és kefetárcsával rendelkezik a sokoldalú használat érdekében. Utóbbi ideális tisztításhoz vagy forrasztási és hegesztési munkák előkészítéséhez és egyéb olyan műhelyi munkákhoz, amelyekhez az asztali csiszoló elengedhetetlen. Szürkeöntvényből készült alépítményének és az egyes köszörűkövek feletti LED-es munkalámpáknak köszönhetően a dupla köszörű számos munkához jól felszerelt.

Erőteljes 400 W-os motor a tökéletes csiszolási eredményekért
A csiszolókorong átmérője 150 mm
Csiszolótárcsa K36-tal és kefetárcsa a tisztításhoz és előkészítéshez
Állítható szikravédelem
A csiszolókorongok feletti LED-es munkalámpák tökéletesen megvilágítják a munkaterületet
Szürke öntöttvas keret, munkaasztalhoz rögzíthető
Állítható munkadarab támaszték
Gumi lábak a nagyobb stabilitás érdekében


A DG150GP kompakt duplacsiszoló minden műhelyben megtalálható. És minden műhelyben meg kell találni, mert az éles szerszámok elengedhetetlenek. Kezelhető 345 x 190 x 200 mm-es méreteivel könnyen tárolható polcon vagy a munkapad alatt, és szükség esetén kivehető. Csiszoláskor rendkívül stabil a 7 kg-os nettó tömegével és gumi lábakkal. Szükség esetén azonban a szürkeöntvény alapon található furatok segítségével a munkaasztalhoz csavarozható.



A csendes működésű és hosszú élettartamú aszinkronmotor 400 watttal és 2850 fordulat/perc fordulatszámmal biztosítja a szükséges teljesítményt a két 150 mm-es csiszolókorong meghajtásához. A DG150GP K36-os csiszolókoronggal és kefekoronggal érkezik. A drótkefe a munkadarabok tisztítására vagy forrasztási és hegesztési munkákra való előkészítésére szolgál. Ha a köszörűkő a kopás miatt kisebb lett, a csere gyorsan és egyszerűen elvégezhető.



Mind a csiszolókő, mind a kefekorong felett elemes LED lámpa található, amely optimálisan megvilágítja a munkaterületet. Így jobban láthatóak és eltávolíthatók az élezendő szerszámok egyenetlenségei. Jó fényviszonyok mellett a vágás jobban szabályozható. A köszörülés alacsony nyomással történik, hogy a köszörűkő továbbra is állandó sebességgel járjon. Így érheti el a legjobb eredményeket.



A munkadarabot a munkadarabtartóra helyezzük, és lassan mozgatjuk a csiszolókorong felé a kívánt szögben, amíg hozzá nem ér. Az alkalmazástól és a munkadarabtól függően a munkadarabtartó magassága állítható. Az optimális csiszolási eredmény elérése és a csiszolókorong egyenletes kopása érdekében a munkadarabot kissé előre-hátra kell mozgatni a csiszolókorongon.



A munkadarabtartó felett állítható szikravédelem található. Ez egyénileg beállítható, hogy a felhasználó szeme védve legyen a csiszolási folyamat során. Ugyanakkor átlátszó, és jól láthatóvá teszi az éppen csiszolt munkadarabot.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147517544

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn