Scheppach COS125 Akkus Excentercsiszoló Töltő +Akksi Garanciával!

company_logo

34 990

Ft

Feladás dátuma:

ma, 08:56
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
akkus szerszám

Leírás

A scheppach 20V Pro sorozatának COS125-20Pros akkus excentercsiszolója egy kompakt csiszolóeszköz minden barkácsoló és mesterember számára. A 125 mm-es tárcsaátmérővel a kis- és nagyméretű csiszolási munkák is gyorsan elvégezhetők. A kézi csiszoló fordulatszáma 10 000 ford./perc, és oszcilláló mozgással is kombinálható a kiváló minőségű felület érdekében .



Erőteljes 20V Pro sorozatú gép
125 mm-es tárcsaátmérő kis és nagy munkákhoz
Felhasználóbarát csiszolópapír csere a tépőzárnak köszönhetően
A kiváló minőségű elszívási technológia garantálja a pormentességet
A köszörűkorongok maximális fordulatszáma 10000 ford./perc
3 csiszolólap mellékelve


A scheppach COS125-20Pros véletlenszerű orbitális csiszolója a 20 voltos sorozat erőteljes tagja. Az elektromos szerszám fa, műanyag, fém, gitt és festett felületek száraz csiszolására szolgál. Az orbitális csiszolóval ellentétben az excentercsiszoló csiszolótárcsája egyidejűleg körkörös mozdulatokkal forog és oszcillál. Ez különösen alkalmassá teszi finomcsiszolásra, és elkerüli a munkadarabban a kör alakú csiszolóknál megszokott hornyokat.

125 mm-es tárcsaátmérőjével a szerszám kis- és nagyszabású munkákra egyaránt alkalmas. A véletlenszerű orbitális csiszoló a 10 000 ford./perc maximális fordulatszámot lágy és egyenletes vibrációkkal ötvözi, ami kiváló minőségű eredményt biztosít. Ez különösen finom csiszolást tesz lehetővé, és megbízhatóan elkerüli a csúnya barázdákat.

Könnyű, kompakt, vezeték nélküli és ezért könnyen kezelhető ez elég jól jellemzi a COS125-20Pros excentercsiszoló kezelését. A vezeték nélküli működésnek köszönhetően a daráló nincs egy helyhez kötve. Az 1,1 kg-os mobil használatra is szól.
Vezeték nélküli működésével és csekély, mindössze 1,1 kg-os súlyával nem csak bármikor, bárhol, hanem hosszú ideig is használható fáradság nélkül.

A csiszolópapír tépőzárral tapad a csiszolólaphoz. A csere ezért könnyű és gyors egyszerűen húzza le, szereljen fel egy új csiszolókorongot, és már indulhat is. A csiszolólap cseréje szükséges lehet kopás miatt, de akkor is, ha különböző anyagokat kell megmunkálni. A tökéletes eredmény érdekében a csiszolópapírnak mindig illeszkednie kell a munkadarabhoz.

A kiváló minőségű elszívási technológia közvetlenül a munkafelületről húzza ki a port, hogy a lehető legpormentesebben tartsa a környezetet. Egyszerűen csatlakoztassa a porszívót vagy az elszívórendszert az integrált elszívó aljzathoz, és mindig tiszta rálátása lesz a munkadarabra, valamint pormentes környezetet és szebb csiszolási felületet kap. A mellékelt porzsák rövid ideig vagy kültéren is használható. Ezzel megkímélheti, hogy magával kelljen vinnie a porszívót.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 133878599

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás