Scheppach CDD45.20 Pro Akkus csavarbehajtó Garanciával!!

company_logo

19 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 6., 08:34
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
akkus szerszám

Leírás

A fúró funkcióval rendelkező akkus csavarhúzó nélkülözhetetlen társa minden mesterembernek - 45 Nm nyomatékával, 19+1 nyomatékszintjével és kiváló minőségű fém gyorstokmányával a különféle fúrók és fúrók rögzítéséhez több mint népszerű. fő. A scheppach CDD45-20Pros akkus fúrócsavarja ilyen jelölt.
Erőteljes 20V Pro sorozatú gép
Nagy teljesítmény 45 Nm maximális nyomatékkal
alapjárati fordulatszám 0-450 ford./perc 1. fokozatban; 0-1600 ford./perc 2. fokozatban
19+1 nyomatékszint az adott anyaghoz való optimális igazodás érdekében
Fém kulcsnélküli tokmány 2-13 mm általános fúrókhoz és fúrókhoz
Tökéletes látás a beépített LED lámpával
Ergonomikusan kialakított puha markolat a kényelmes munkavégzés érdekében
Az övtartónak köszönhetően mindig kézre áll
Bal és jobb, fúrás és csavarozás - a 2 sebességes váltónak, a 19+1 nyomatékszintnek és a 45 Nm-es maximális nyomatéknak köszönhetően a CDD45-20Pros keményebb anyagokkal is megbirkózik. Az akkus csavarhúzó megfelelő nyomatéka minden igényhez optimálisan beállítható. A csavarokat maximum 450 ford./perc sebességgel forgatja a fában, vagy akár 1600 ford./perc sebességgel lyukakat fúr a falba 2. fokozatban dugaszolóaljzat nélkül .

Gyorsan ki és gyorsan be a kulcs nélküli tokmány segítségével. Az akkumulátor nemcsak a használat során nyújt maximális rugalmasságot, hanem a fém fúrótokmány is hozzájárul a hatékonysághoz, mert kézi forgatással szerszám nélkül nyitható. Ez azt jelenti, hogy nincs szükségtelen késlekedés a munkavégzés során. Minden szokásos 2-13 mm-es fúró és fúró használható.
A fény a sötétben szétteríti a beépített LED-lámpát, amely lehetővé teszi a sötét sarokban történő munkát kiegészítő világítás nélkül.
Az ergonomikus kialakítású és puha markolattal ellátott akkumulátoros csavarhúzó mindig jól érzi magát a kezedben. További előnye az alacsony súly. Csak 1,3 kg nettó tömeg. Lehetőség van hosszabb ideig tartó, nyugodt kézműveskedésre is.

Mi van, ha szabad kezedre van szükséged? Ezután az akkus fúró-csavarozó egyszerűen a szíjra akasztható a praktikus övtartóval. Így szabad kezet kaphat a méréshez vagy a létra mászásához.
Összességében egy rendkívül praktikus és erős akkus fúró-csavarozó ezt gondolja a selbst ist der Mann magazin is, és 2021 decemberében nagyon jó minősítéssel tüntette ki a CDD45-20Pros-t.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 132329909

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás