Scheppach Bap 350 hordó szivattyú esőztetős szivattyú Garanciával!

company_logo

14 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 26., 09:41
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
öntözés

Leírás

Egyszerűen akassza fel a szélére, kapcsolja be, és a víz felfelé áramlik az esőhordó aljáról. A kompakt, 350 wattos motor akár 4000 litert is lead óránként, akár 11 méter magasan is, hogy a kerttulajdonos könnyebben öntözze növényeit. A hüvelykes csatlakozáson keresztül egy kerti tömlő csatlakoztatható a szivattyúhoz anélkül, hogy először ki kellene emelni a vízből.



Sokoldalú felhasználás: kerti öntözés, szivattyúzás, csapvíz és esővíz kiszivattyúzása
350 wattos motor kompakt házban
Átfolyási sebesség 4000 liter óránként
Max. szállítási magasság 11 m
Könnyű, robusztus és könnyen használható

A scheppach BAP350 egy speciális búvárszivattyú, amely a többi búvárszivattyúhoz hasonlóan a BAP350-et is közvetlenül a vízbe helyezi. A búvárszivattyúk sekély vízben és mély kutakban is használhatók, és szivattyúzásra, öntözésre és szennyeződés-részecskék nélküli tiszta vízzel történő vízelvezetésre szolgálnak.

A BAP350-et kifejezetten esőhordókban való használatra tervezték. Alumínium rúd van, tetején kampóval, amivel az esőhordó szélére akasztható a pumpa. Az esőhordókban a szennyeződés hajlamos lerakódni az aljára. Speciális, kb. 840 mm teljes hosszúságú esőhordós szivattyú, mint például a BAP350, megakadályozhatja, hogy a szivattyú érintkezzen a hordó alján lévő szennyeződésekkel, és ezáltal eltömődjön vagy megsérüljön.

A kerti tömlő vagy öntözőrendszer közvetlenül a függesztő fogantyúhoz csatlakozik, azaz a vízszint felett, egy hüvelykes csatlakozáson keresztül. Nincs a vizes szivattyúval való babrálás, nincs állandóan az esőhordóból kilógó kerti tömlő. A szivattyú a hordóban marad, a kerti tömlő szépen feltekerhető és a napi öntözés gyorsan elvégezhető.

A szárazon futás okozta sérülések elleni védelem érdekében a BAP350-et úszóval szerelték fel. Ha a vízszint a beállított szint alá csökken, a szivattyú automatikusan kikapcsol.

Ez a szivattyú elsősorban víz kiszivattyúzására alkalmas esőhordókból, amelyek szemcsemérete legfeljebb 3 mm. Óránként akár 4000 litert is szivattyúz, 11 méteres maximális szállítási magassággal. Nem alkalmas 35°C feletti hőmérsékletű víz, ivóvíz vagy sós víz szivattyúzására.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146114514

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn