Ryodel 32V Akkumulátoros Sarokcsiszoló 125mm 32V 3-sebességes

21 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 15., 11:15
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
akkus szerszám

Leírás

Dolgozz gyorsan és hatékonyan ezzel az akkus sarokcsiszolóval.
A vezeték nélküli kivitel igazán megkönnyíti a munkádat, hiszen nem kell fölöslegesen a kábelekkel bajlódnod.
Az ergonomikus kialakítás kíméli a kezedet munka közben, a maximum 10000RPM fordulatszám pedig garantálja, hogy gyors és hatékony legyél.
Műszaki adatok: 32V 1db akkumulátor korongméret 125mm töltési idő 1 óra forgási sebesség 10000/min ergonomikus kialakítás erős motor két oldalra rögzíthető pót fogantyú
A csomag tartalma:
1 db akkumulátoros sarokcsiszoló
1 db akkumulátor
1 db töltő
1 db körmös kulcs

Vezeték nélküli Flexibilit hordozható, korlátozó tápkábelek nélkül, alkalmas beltéri és kültéri használatra. 32 V 4,0 Ah nagy kapacitású újratölthető lítium-ion akkumulátor.
Hatékony kefe nélküli sarokcsiszoló A sarokcsiszolónak sok kiemelkedő jellemzője van, de közülük a legfontosabb a kefe nélküli motor. A teljes réz és prémium mágnesnek köszönhetően a működés stabilabb és gördülékenyebb lesz. Sok szakember és barkács készíti a kefe nélküli motort, hogy sokkal hatékonyabb élményt élvezhessen.
Ergonomikus kialakítás Könnyű és kompakt, könnyen hordozható. A kompakt kialakítás és az alacsony súly könnyen és kényelmesen kezelhető. Kétállású segédfogantyú a jobb irányítás, a kényelem és a sokoldalúság érdekében minden alkalmazásban. és egy általunk kínált kulccsal gyorsan és egyszerűen kicserélheti a lemezeket.
Működés Biztonságos üzemeltetés Biztonságos és tartós. A beépített túltöltés és túlmelegedés elleni védelem az akkumulátor védelmét szolgálja. A gyorskioldó fedél megakadályozza a szikrákat. Ha az áram túlzott, akkor automatikusan kikapcsolja az áramot, és védelmet generál a motor védelme és a veszteségek csökkentése érdekében. Ezenkívül az innovatív szellőzőnyílások segítenek megakadályozni a port és a szennyeződéseket, javítva a teljesítményt.
Legfeljebb 9000 / perc és ergonómikus kialakítás A 9000 fordulat / perc motor nagyobb teljesítményt nyújt a fém csiszolásához, valamint a csempe, betonacél és beton vágásához. A gumírozott és ergonomikus, kétállású markolat fogantyúval növeli a kényelmet minden műhelyben, szervizben, autójavításban vagy otthoni hobbi számára.

Utánvéttel is tudom küldeni

Futárral történő szállítás megoldható

1 munkanap a kézbesítés,
az érték biztosítva,
és nyomon követve!

Kérem nézze meg további hirdetéseimet!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147077951

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn