Rozsafuttato gula kerti obeliszk rózsa növény futtato állvány

16 990

Ft

Feladás dátuma:

márc 29., 18:22
Ingyenes házhozszállítás

Leírás

Ingyenes szállítással utánvétel megvásárolható erös vázu,angol gyártmányu rózsa gula növény, örökzöld, vagy paradicsom futtató obeliszk állvány.
Többfunkciosan használhato. Le lehet szurni a földbe ugy hogy körbe ültetjük a ráfuttatando növényeket,virágokat, futó zöldségeket. Ha mozgatni szeretnénk a helyét,akkor el lehet helyezni a belsejében a fölre egy 40cm-nél kissebb virágcserepet és abba elültetni a növényt,és belülröl kifelé fog futni fel.Vagy egy kb. 50cm-es átméröjü kaspoba leszurni a virág állványt és akkor oda tesszük,ahová szeretnénk. Bármikor mozgathatjuk,változtathatjuk a helyét,akár a napra,akár a hüvösbe,kerti sétány mellé,vagy bárhová. A fantázia szab csak határokat,igy nemcsak rózsát,virágokat,kuszo návényeket futtathatnk,de kuszo zöldségeket is,mint futo paradicsom,futo mini szemü koktél paradicsom,uborka,bab,de eper is futtathato,továbbá borostyán,trombitafolyondár,lilaakác,vadszölö,kerti hajnalka,stb.De dekorácionak is tökéletes,mert télen nyáron az elektromos,illetve a napelemes fényfüzért is rátehetjük,nyáron hangulat világitásként a medence,hintaágy vagy a kerti sátor,filagoria mellé. Télen az ünnepi,karácsonyi dekorácioként is használhato a fényfüzérrel,akár az örökzöldel együtt,vagy ha az évelös növény már eltünt rola,akkor az üres álvány jol fog mutatni a karácsonyi fény dekorral.Akár eljegyzési vagy esküvöi fotohoz dekorácionak is tökéletes,igényes,különleges megjelenésével.Angol minöség,igy nagyon erös,vastag vázas,dupla olyan vastag,mint az olcso kinai minöség,ami 1-2 év alatt elrozsál és széttörik.Ez 20 év mulva is állni fog.
Rendkívül kiemeli a kertet,bármilyen milliöbe beillik.
Alakítson ki a kertben ilyen csodaszép virágzó tornyot növényekkel vagy kúszó borostyánból,lilaakácbol,stb. Kertje így messze földön a legszebb lesz. A támasz könnyen összeszerelhető.
Paraméterek:
-Anyag: fém
-Magasság: 200cm
-Mélység: 40cm
-Szélesség: 40cm
-Szín: sötétzöld.
Nulla hat húsz 4229578

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146706476

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn