Rózsafuttató obeliszk növény rózsa futtató támasz

16 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 18., 15:06
Ingyenes házhozszállítás

Leírás

Utánvétel szállitva vagy személyesen is megvásárolható különleges fém szerkezetű rózsafuttató vagy más növényt futtató támasz.
Nyíregyháza,Kisvárda,Záhony környékén személyesen is átvehető.
Dizájn stílusú,különleges,fémvázas elemekből összerakhato,erös mutatós növényfuttató obeliszk.
Elegáns,könnyü sulyu,egyedi kúszó növény futtato tökéletes megoldás arra,hogy bizonyos területeken a kertben a ráfuttatott növényekkel,zöldségekkel,virágokkal, dekorációs takarást,vagy akár árnyékot teremtsen.
Erös vázu gula rózsa vagy más évelö, egynyári,vagy örökzöld futtató növény állvány.
Többfunkciosan használhato.Le lehet szurni a földbe ugy hogy körbe ültetjük a ráfuttatando növényeket,virágokat,futó zöldségeket. Nemcsak virágokat vagy örökzöldeket lehet futtatni rá,hanem konyhakerti futónövényeket is,pl: futóparadicsomot,koktélparadicsomot,futópaprikát,uborkát,babot,zöldborsót,de eper is futtathato rá,továbbá borostyán,trombitafolyondár,lilaakác,vadszölö,kerti hajnalka,stb.
De 4 évszakos dekorácionak is tökéletes,mert télen nyáron az elektromos,illetve a napelemes fényfüzért is rátehetjük,nyáron hangulatvilágitásként a medence,hintaágy vagy a kerti sátor,filagoria mellé.
Télen az ünnepi,karácsonyi dekorácioként is használhato a fényfüzérrel,akár az örökzöldel együtt,vagy ha az évelös növény már eltünt rola,akkor az üres álvány is jol fog mutatni a karácsonyi fénydekorral.
Ha mozgatni szeretnénk a helyét,akkor el lehet helyezni a belsejében a fölre egy 40cm-nél kissebb virágcserepet és abba elültetni a növényt,és belülröl kifelé fog futni fel.Vagy egy kb.50-60cm-es átméröjü kaspoba leszurni a virág állványt és akkor oda tesszük,ahová szeretnénk.Ugy akkor bármikor mozgathatjuk,változtathatjuk a helyét,akár a napra,akár a hüvösbe,kerti sétány mellé,vagy bárhová.Fűnyíráskor arrébb tehetjük nem kell körbenyírni,mert fűnyíróval az nehézkes.
A fantázia szab csak határokat,igy nemcsak rózsát,virágokat,kuszo návényeket futtathatnk,és kuszo zöldségeket,de tökéletes kerti dekoráció is.Akár eljegyzési vagy esküvöi fotohoz dekorácionak is tökéletes,igényes,különleges megjelenésével.
Erös vázas,dupla olyan vastag,mint az olcso kinai minöség,ami 1-2 év alatt elrozsál és széttörik.Ez 20 év mulva is állni fog.
Rendkívül kiemeli a kertet,bármilyen milliöbe beillik.Alakítson ki a kertben ilyen csodaszép virágzó,vagy zöld növény tornyot.
Kertje így messze földön a legszebb lesz.
A támasz könnyen összeszerelhető.
Paraméterek:
-Anyag:fém
-Magasság: 200cm
-Mélység: 40cm
-Szélesség: 40cm
-Szín:sötétzöld.
06 húsz 470 27 80

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147161785

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn