RAB ffi Pertex Endurance 650 Down Vízálló Télikabát Xxles

39 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 28., 12:06
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Szín:
sötétkék

Típus:
téli

Méret:
2XL

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó ,Eredeti " RAB " Pertex Endurance 650 Down Teljesen Vízhatlan Szélálló Nagyon Meleg Férfi Levehető Kapucnis ,Végig Dupla Fel-LE Cipzáros, Téli Kacstollal Pihével Bélelt Vastagabb , Expedíciós Télikabát. Alja Kapucni Gumi Madzagos. Ujja Vége Gumis Tépő-Záras.
Regular Fit Szabás ,Magyar XXL-es Méret. Bélése 90% Kacsatoll, 10%Pehely ,Külseje 100%Polyester NYLON,Anyagok. Sötétkék Színű.
Mellkason Cipzár Húzókán A RAB Logó .
Lent 2DB Cipzáros Zseb. 1DB Hatalmas Belsőzseb.
Mosva Ahogy Kell,Tiszta A Kabát,A Kacsatoll Rendben ,Nem Csomós ,Nem Hullik.

Bolti Ára:100.000FT Körül. Foxpost OK.

Méretei

Váll Két Varrás KÖZT:56CM

Mell Hónaljban:70CM

Hossz,Nyaktól,Cipzár Hossz:85CM

Ujja Hossza Váll Varrástól:71CM
Down - Férfi - Rab Ascent tollkabát A Rab Ascent Down kabát egy tartós és vízálló kabát, amely ideális az általános hideg időjárási használatra, köszönhetően az erős Pertex Endurance külső anyagának. Az Ascent Jacket hegyi sétálódzsekinek tervezték, valamint tökéletes túrázáshoz és utazáshoz. A kabát kialakítása jó hosszúságú a testben, hogy nagyobb részt védjen, és levehető kapucnija melegen tartja a fejét. A Rab 330 g/12 uncia US650 töltésű kacsatollból készült, ami azt jelenti, hogy az Ascent nagyon meleg, de viszonylag könnyű és fantasztikus értéket képvisel. A Rab Ascent Down Jacket külső anyaga Pertex Endurance, amely vízálló, így ideális hóhoz vagy spindrifthez, és nagyon tartós is. A kézmelegítő zsebek és a gyapjúval bélelt nyakterelők azt jelentik, hogy az Ascent kabát ugyanúgy otthon van a téli munkába menet (mert a hó miatt leálltunk), mint a hegyen vagy a szikláknál. A RAB Ascent Kabát Jellemzői Erős Pertex Endurance 50D héj Átöltéses terelőlemez konstrukció 330 g (L) 650 töltésű, kiváló minőségű európai kacsapehely Levehető, tölthető kapucni vezetékes csúccsal 2 db YKK cipzáras polár bélésű kézmelegítő zseb, 1 db belső zseb A keskeny terelőlemezek stabilizálódnak a vállakon Állítható tépőzáras mandzsetta fülek és húzózsinór a szegélyen. Kétirányú YKK elülső cipzár és belső, lefelé töltött cipzárterelő Polár bélésű gallér . Súly: 900g (32oz)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147403034

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn