Practixx PX-SE-2000 Inverteres Aggregátor Generátor Áramfejlesztő!!

company_logo

139 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 26., 09:44
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

Inverteres áramfejlesztő PX-SE-2000 Practicxx - 2000W | 2x230V-os aljzat / 2xusb típusú A (gyors töltés)
A 64,1 dB*-es Practixx PX-SE-2000 egy különösen csendes áramfejlesztő 2000 watt csúcsteljesítménnyel. Modern inverteres technológiával is rendelkezik, amely egyenletes feszültséget biztosít, így még az érzékeny eszközök, például a laptopok is problémamentesen üzemeltethetők. Kompakt, kézre álló, erős a PX-SE-2000 ideális társ kempingezéskor vagy furgonban.

2000 W maximális teljesítmény érzékeny elektronikával, elektromos szerszámokkal stb.
Két 230 V~ AC aljzattal és két 2,1 A-es USB porttal (gyors töltés)
79 cm lökettérfogatú, léghűtéses 4 ütemű benzinmotor húzóindítóval
Kompakt kialakítás bőrönd formátumban ütésálló műanyagból, hordozó fogantyúval
Automatikus kikapcsolás olajhiány esetén
4,1 literes üzemanyagtartály és 350 ml-es motorolaj
Tiszta szinuszhullám érzékeny elektronikai eszközökhöz, például laptopokhoz, televíziókhoz, táblagépekhez vagy okostelefonokhoz
Alacsony, 64,1 dB(A)* zajszint *A hangerő szintje a közelségtől és a helytől függően változhat, és 25%-os terhelés mellett, a központtól 7 méterre mérték.

A Practixx PX-SE-2000 inverteres áramfejlesztője praktikus benzines generátor és társ vidéki kirándulásokhoz, így az elektromos hálózattól függetlenül is működhet. Akár a tágas kertben, akár vadászaton vagy kempingezés közben, a PX-SE-2000 megbízhatóan ellátja az áramot több órán át.

Az alkalmazott inverteres technológiának köszönhetően a PX-SE-2000 tiszta áramot szolgáltat feszültségingadozás nélkül és ideális frekvencián, ami azt jelenti, hogy még érzékeny elektrotechnikai és kiváló minőségű eszközök is csatlakoztathatók, mint például televízió, notebook, fagyasztó vagy okostelefon.

A beépített motor egy léghűtéses egyhengeres 4 ütemű benzinmotor, 2,2 kW vagy 3 LE teljesítménnyel és 79 cm lökettérfogattal. A PX-SE-2000 üzemanyagot egy 4,1 literes benzintartállyal látják el . Fogyasztás teljes terhelés mellett óránként 1,27 liter körül mozog. A motort a kábelhúzóval indítjuk.

A PX-SE- 2000 maximum 2000 watt kimeneti teljesítményt termel . Folyamatos működéshez 1600 watt névleges teljesítményt ad le. Az olajellenőrző önvédelem érdekében kikapcsolja a készüléket, ha az olajszint túl alacsony.

A PX-SE-2000 alapkivitelben két 230 V~ AC aljzattal, túlterhelés elleni védelemmel és két 2,1 A-es USB-porttal van felszerelve. Ha az áramfelvétel túl magas, a túlterhelés elleni védelem kikapcsolja az aljzatokat a készülék védelme érdekében.
A generátor kompakt és körülbelül 17,5 kg tömegű. A szállítófogantyúnak köszönhetően bőröndként hordható, így mobil áramfejlesztőként is használható a kertben vagy egy kempingben.


*A hangerő szintjei a közelségtől és a helytől függően változhatnak, és 25%-os terhelés mellett, a központtól 7 méterrel mérték.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143568357

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn