Practixx PX-KM 100 Benzines seprőgép Hótoló szemétgyűjtő Garanciával!

company_logo

299 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 16:17
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

A Practixx benzines seprőgép PX-KM-100 hókéssel és gyűjtőedénnyel ideális segítőtárs nagy területek tisztításához vagy hóeltakarításhoz. A 3 előre és 1 hátrameneti fokozattal kapcsolható kerékhajtásnak köszönhetően a munka minden erőfeszítés nélkül elvégezhető. A nagy, 100 cm-es seprési szélességnek és az erőteljes, 173 cm-es, 4,9 LE-s négyütemű motornak köszönhetően a munka pillanatok alatt elvégezhető.

A seprőkefe sebességének beállítása
Külön kapcsolható kerékhajtás
3 előre és 1 hátramenet
Állítható dőlésszögű és magasságú seprőkefe
A seprőkefe külön-külön be- és kikapcsolható
Állítható magasságú fogantyú
Meghajtó kerék füles profillal a legjobb menettulajdonságokért, felülettől függetlenül
3 fokozatú vezérlőkar (motor leállítás / fordulatszám / szívat)
Nagy, 105 cm hosszú hópengét tartalmaz
Egy nagy gyűjtőedényt tartalmaz

Járda, utca, autóbeálló, parkolóhely, előtér - nagy ingatlan karbantartásra szorul. Ez elsősorban tavasszal, nyáron és ősszel seprést, télen pedig hólapátolást jelent. Akinek sok kátrányos vagy burkolt felülete van tisztítani és karbantartani, annak hamar eszébe jut egy saját seprőgép, ami megkönnyíti a munkáját.

A Practixx PX-KM-100 3 az 1-ben seprőgép gyűjtőedénnyel és hólapáttal gyerekjátékká teszi a kövezett utak és felületek tisztítását. Az állítható magasságú komfortfogantyúval, kapcsolható kerékhajtással és három előre- és egy hátrameneti fokozattal a készülék kényelmesen manőverezhető a tisztítandó burkolt felületeken.

A nagy, 100 cm-es seprési szélességnek és az erőteljes, 173 cm-es, 4,9 LE-s négyütemű motornak köszönhetően a munka pillanatok alatt elkészül.
Az optimális eredmény érdekében a seprőkefe szögben és magasságban állítható, és a sebesség is állítható maximum 2900 fordulat/percig. A levelek, szennyeződések és szemcsék közvetlenül a seprőkefe elé szerelhető gyűjtőedénybe gyűjthetők.

Télen a 105 cm hosszú hólapáttal gyorsan letakarítják a havat. Opcionálisan a hómaradványokat a seprőkefével ugyanabban a lépésben félresöpörheti nincs tömött hó, nincs fekete jég veszélye. A seprőkefe külön-külön be- és kikapcsolható.

Nem számít, milyen az időjárás, nedves leveleken vagy jeges talajon a nagy, levegővel töltött kerekek szöges profilokkal optimális tapadást biztosítanak a felülettől függetlenü

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145279575

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn