Practixx PX-CS 15T Rönkhasító Fahasító Garanciával!!

company_logo

349 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 4., 07:18
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
fűrész

Leírás

A Practixx PX-CS-15t 190 x 85 mm-es hasítókése 15 tonnás teherbírásával 1070 mm hosszú és 450 mm maximális átmérőjű anyagot hasít. A rönkhasító könnyedén megmunkálja a kemény és puha fát. A forgóasztallal két munkamagasság érhető el. A maximális hosszúságú rönkök talajszinten dolgozhatók fel, a kisebb rönkök az emelt asztalra kerülnek. A biztonsági tartó és a kétkezes működtetés optimális biztonsági feltételeket biztosít.

Erőteljes 15 T hasítóerő
Szabadalmaztatott hasító technológia - az egyetlen hasító Európában a 15 T osztályban, amely képes hasítani az anyagot különböző munkamagasságban
A forgóasztalnak köszönhetően különösen gyors munkavégzés lehetséges
GS minősítéssel
Erős motor max 3500W
Különösen kompakt - a könnyű tárolás érdekében - Csak 110 cm gépmagasság behúzva
Torzióálló és különösen borulásbiztos konstrukció
Reteszelőtartóval és rönkemelővel az anyaghasításhoz
Könnyedén és megbízhatóan hasítja a kemény és puha fát akár 1070 mm hosszúságig
Max hasítóanyag átmérő 450 mm
3 nagy szállító kerék
Vario résrendszer



A Practixx PX-CS-15t fahasító erőteljes és megbízható segítőtárs a rönkök kényelmes, gyors, biztonságos és könnyed tűzifává történő feldolgozásához. Az erőteljes 3500 wattos motorral és a 15 tonnás hasítóerővel még a száraz keményfa is könnyedén hasítható. A hát védelme érdekében a Practixx rönkhasító egy rönkemelővel rendelkezik, amely megemeli a nehéz rönköket, és lehetővé teszi, hogy könnyedén felhelyezzék őket az alacsony alaplapra.

A szabadalmaztatott hasítási technológiának köszönhetően a Practixx PX-CS-15t az egyetlen rönkhasító Európában a kategóriájában, amely 15 tonna anyagot tud hasítani különböző munkamagasságon: Az integrált, forgatható asztalnak köszönhetően két munkamagasság érhető el: a maximális hosszúságú rönköket az alaplapra helyezik, és a talajszinten feldolgozzák. A kisebb rönköket egyszerűen az emelt asztalra kell helyezni feldolgozás céljából. A PX-CS-15t akár 1070 mm hosszú és 90-450 mm átmérőjű rönköket hasít.

Az extra nagy, 190 x 85 mm-es hasítóék könnyedén hasítja a kemény és puha fát. A Vario hasítórendszernek köszönhetően a különböző méretű fahasítógép működéséhez 400 voltos tápcsatlakozás szükséges, ezért különösen erős.

Nehéz berendezések kezelésekor alapkövetelmény a felhasználó maximális biztonsága: A PX-CS-15t csavarodásnak ellenálló, porszórt acélszerkezetből áll, és mindkét oldalán hasítóanyagrögzítővel és hasítóanyag-rögzítővel is rendelkezik. . A készülék csak kétkezes működtetéssel használható. A GS-tanúsítvánnyal rendelkező fahasítógép tehát megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak.

A Practixx PX-CS-15t kompakt, és mindössze 108 cm-es gépmagasságával behúzott állapotban különösen könnyen tárolható.

A 185,5 kg-os súly és a beépített hegyvédelem biztosítja, hogy a rönkhasító mindig biztonságosan álljon. A három nagy szállítókeréknek köszönhetően a PX-CS-15t továbbra is könnyen szállítható .

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147213769

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn