Practixx PX-BH-7V Bontókalapács ütvefúró Vésőgép SDS Garanciával!

company_logo

38 100

Ft

Feladás dátuma:

máj 17., 09:09
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

A Practixx PX-BH-7V forgókalapács nem hiányozhat az otthoni építkezésen. 1500 wattos teljesítményével, négy funkciójával fúrással, ütvefúrással, véséssel és forgásstop-véséssel, valamint hat sebességfokozatával sokoldalú. A biztonságos tárolás és a könnyű szállítás érdekében a fúrókalapácsot praktikus műanyag tokban szállítjuk.



1500 wattos kefemotor és 7 joule ütési teljesítmény a kihívást jelentő műhelyi feladatokhoz
Profi-SDS Plus gyorsan cserélhető fúrótokmány adapter fémből, kulccsal
3 méteres VDE kábel
4 az 1-ben: fúrás, ütvefúrás és ütve (vésés) és forgásgátló vésés
Varios sebesség 6 fokozatban állítható
Alacsony súly a hosszú, fáradtságmentes munkához
Kiváló minőségű szállítódoboz masszív fogantyúval
Mélységütközővel és kiegészítő fogantyúval
Szállítási terjedelem: lapos és hegyes vésők, 3 db SDS fúrószár (8/10/12), SDS adapter kulccsal, műanyag ház, zsír és szénkefék,



A Pratixx PX-BH-7V ütvefúró ideális szerszám különféle kézműves alkalmazásokhoz. Teljesítményével lenyűgöz fém, fa és beton fúrásakor. Az 1500 wattos motorral és 6 fokozatban állítható Variospeed-del felszerelt ütvefúró bármilyen kihívásnak megfelel.

A hatékony munkavégzés a fémből készült professzionális kulcsnélküli fúrótokmánynak köszönhetően is lehetséges. A robusztus felépítésű SDS Plus fúrótokmány mindig biztonságosan kézben tartja a fúrókat és a fúrókat, és továbbra is lehetővé teszi a gyors és egyszerű cseréket. A megfelelő kulcs a géphez tartozik.

A 3 m-es VDE kábelnek köszönhetően a fúrókalapács megfelelő munkasugárral rendelkezik.
A 230 V-os áramforráshoz csatlakoztatva elegendő mozgásszabadságot biztosít anélkül, hogy feláldozná a teljesítményt és a hatékonyságot. 7 joule ütőerejének köszönhetően a fúrókalapács sokféle alkalmazásra alkalmas. Egyetlen anyag sem túl kemény neki a téglába vagy betonba fúrni nem probléma. A vakolat eltávolítását és a kisebb vésési munkákat is könnyedén megoldja.

A 4 az 1-ben univerzális gép fúrható, ütvefúró, ütő (véső) és aktivált forgásgátlóval ellátott véső. Tökéletes azoknak a barkácsolóknak, akik sokoldalú eszközt keresnek különféle alkalmazásokhoz. A PX-BH-7V ütvefúrókalapács keményebb anyagokat is felvesz, és fúráskor is tiszta eredményeket biztosít. A vésőművelet gyakorlatilag magától megoldódik a véső funkcióval.

A professzionális SDS Plus gyorsan cserélhető fúrótokmánynak köszönhetően a fúrók és vésők cseréje pillanatok alatt elvégezhető. A szerszámot a visszahúzott reteszelő hüvelybe helyezik, amely magától záródik Ez azt jelenti, hogy nem vész el a munkaidő a szerszám cseréjéhez.

Be és ki, de nem át a mélységütköző megakadályozza a túl mély fúrást. A skála segítségével a mélységütközőt pontosan be lehet állítani, hogy a kívánt mélységű furatokat lehessen készíteni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147510488

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn