Mobil hordozható ballonos ruhaszárító elektromos ruha szárító gép

22 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 15., 19:16
Ingyenes házhozszállítás

Leírás

Házhoz szállítva utánvéttel megvásárolható nagyon energiatakarékos,könnyü sulyu 3kg-os kompakt hordozható,mobil elektromos 4:1-ben ruhaszárító.
Ventillációs hideglevegősen nyáron ventilátorként is lehet használni,meleg levegővel is szárit így nemcsak a ruhát lehet szárítani hanem télen hősugárzóként is lehet használni. Használaton kívül mobilszekrényként vagy ruhafogasként is használható,vagy egy pillanat alatt szétszedhető.
Kisgyerekeseknek is nagyon előnyös mivel rengeteg ruhát ki kell mosni a kicsikre naponta.
Személyesen olcsóbban is átvehető Nyíregyháza,Nagykálló vagy Kisvárda környékén. Az ár tartalmazza a házhozszállítás árát is.Nem volt használva,a fotó miatt lett kibontva,gyári állapotu.
Angliában lett vásárolva.
Ezek mellett a horrorisztikus energiaárak mellett sokan elfelejthetik a sok helyet foglaló,nehéz vas forgodobos,nagyfogyasztású ruhaszárítógépeket,amiknek egyébként is az ára közel 10-szerese ennek.De kevesebb textilt szárit mivel ez 10 kg-ot,a nagy gép meg csak 6-8 kg-ot! A nagy gépnek sokkal költségesebb a beszerzése,szállítása,fenntartása,nem hordozhato,rozsdásodik,drága a karbantartása.Éves szinten karbantartást igényel,és most még drágább a karbantartás,mert drágul többszörösen a gáz,sokkal több,drága áramot fogyaszt. Ennek a 3 szorosa a fogyasztása.
És mindig ott foglalja a sok helyet,egy nagy sarkot elfoglal,stb.
Ezt összecsukjuk és csak 30x30x40cm a doboza,nem 70x70x100 cm.Ráadásul bármikor,bárhová magunkkal vihetjük segítség nélkül. Egyik helyiségböl a másikba is átvihetjük,akár ruhástol is.Hűvösebb idöben,vagy télen még a szobát is befűti szárítás közben,ezáltal akár hösugárzoként is használhato.
Nyáron különálló ventillátorként is használható,mert hideg és meleg levegővel is szárit.
Rendkívül nélkülözhetetlen bárhol,főleg kisgyerekes családoknál,vagy ahol újszülött pici baba van,mert ott napi szinten többször is kell mosni nem csak a családra hanem a picire is.Ősszel,télen,tavasszal körülményes a ruhaszárítás,hacsak nem vesznek egy drága pénzen megvásárolható ruhaszárítógépet,ami nagyon sok áramot használ és a karbantartása is rendkívül költséges.Sokan nyáron is elektromos ruhaszárítót használnak,mert úgy nem szedi ki a nap a ruhák színét.A szél felboritja,és összetörheti a fregorit,vagy elázik az esön a ruha,mire hazaérnek a munkából, három szomszéd bográcso füstös lesz a ruha,stb.
Ez nagyon praktikus mivel energiatakarékos fogyasztású,hősugárzóként is lehet használni hideg idöben,amikor nem tesszük rá a ballont.Könnyű,hordozható,mutatós, és kis helyigényű.Egyszerre akár 10 kg tuhát is be lehet akasztani,és ki tud szárítani.Hordozható kialakítással,igy bárhova elvihető.Könnyen összeállithato,masszív szerkezetnek köszönhetően.Akár 70%-kal több energiát takaríthat meg,mint egy hagyományos szárítógép.Mivel angol gyártmányú,igy angol átalakito kell hozzá,nem szabad levágni a gyári biztonságos csatlakozot,mert károsulhat a szerkezet egy gyenge minöségü,tákolt csatlakozoval,mert zárlatot is okozhat.Azt a konektorba dughato átalakitot olcsobban megvásárolhatja tőlem is hozzá pluszban.Az átalakito ára: 1500 Ft. Ha szükséges akkor azt is jelezni kellene megrendelés elött,a megjegyzésbe irtakat az eladók nem látják! Tulajdonságai:
-Max. szárithato ruhamennyiség: 10kg
-Szárítási idő: 15 perctől 240 percig
-Teljesítménye:900W
-Szine: kék
-Sulya: 3 kg
-Anyaga: müanyag és aluminium
-Összecsukott mérete: 30x30x40cm.
06 húsz 470 2780

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147089293

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn