Minden egyben Számítógép HP Proone 600 AIO PC I3-4160/8/128SSD/22"/FHD

69 998

Ft

Feladás dátuma:

ápr 23., 14:02
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Optikai meghajtó:
DVD RW

Tárolókapacitás:
128-255 GB

CPU típus:
Intel Core i3

Operációs rendszer:
Windows

Márka:
HP

Leírás

Az Összes Szükséges Funkció Egy Kompakt Készülékben: HP Proone 600 AIO PC Az HP Proone 600 All-In-One PC a tökéletes választás azok számára, akik a munka és a szórakozás élményét egy elegáns, kábelrengetegtől mentes környezetben szeretnék élvezni.
Az i3-4160 processzor, 8GB RAM, 128GB SSD és 22 colos Full HD kijelzővel, beépített webkamerával és hangszórókkal felszerelve ez a minden egyben számítógép ideális irodai munkához, online tanuláshoz és multimédiás szórakozáshoz egyaránt.
A bővíthető RAM és SSD lehetőségekkel még nagyobb teljesítmény érhető el, míg a "Kapcsold be és használd" szolgáltatással az Nanipc.hu gondoskodik arról, hogy az eszköz használatra kész állapotban érkezzen.
Csak egy 220V-os tápkábel szükséges a működtetéshez, a billentyűzet és az egér pedig akár vezeték nélküli is lehet, így az asztalán csupán a szükséges eszközök foglalnak helyet.

Laptop - Számítógép - Monitor Ingyenes szállítás, garanciával, az ország legkedvezőbb áraival várjuk. Nanipc.hu ...Csak kapcsold be és használd wink Termékeinkben megbízunk ezért 30napos Pénzvisszatérítési garancia - Átvételkor is fizethet - Bevizsgált termékek - Azonnali használatkészen - Előtelepítve - Több mint 10 éve üzemelő 100% belföldi magyarországi vállalkozás. Rengeteg folyamatos pozitív vásárlói visszajelzés!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147287944

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn