MS Micro rázórosta

3 500 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Kifejezetten kis méretű homlokrakodókkal és csúszókormányzású rakodókkal párosítva üzemeltethető, melyek kanalának szélessége nem haladja meg a 190 cm-t.

A rosta alkalmas általános építési hulladék osztályozására, valamint hulladékkezelő telepeken, kertészeteknél, mezőgazdasági és egyéb területeken felmerülő rostálási feladatok elvégzésére is. A méreteinek köszönhetően könnyedén szállítható, közvetlenül elhelyezheti a munkaterületen, így az átrostálásra váró ömlesztett anyagot a helyszínen feldolgozhatja, így megspórolhatja annak szállítási költségét.

A vibrátoregységet egy háromfázisú, 500 W teljesítményű villanymotor hajtja. Az alacsony teljesítményű vibrátoregységnek köszönhetően rendkívül alacsony az üzemeltetési költsége. Ahhoz, hogy különböző összetételű anyagok esetén mindig a lehető legnagyobb termelékenységet érjük el, különböző amplitúdójú vibrációra van szükség.

A rostafelület mérete 2 m2, így akár 20t/h teljesítményt is elérheti (ez az érték természetesen nagyban függ az alapanyag összetételétől, illetve a rostahálótól). A rosta hatékonyságát növelehetjük egy 'fékező' gumilap beszerelésével, ami kissé visszatartja az anyagot a rostán, így az anyag úgymond több időt tölt a rostahálón, hatékonyabb lesz a frakcionálás.

A gép üzemeltetéséhez csupán 1 emberre van szükség. Versenyképességének titka az alacsony bekerülési költség, a rendkívül alacsony üzemeltetési költség, az egyszerű kezelhetőség, valamint a mobilitás. Mindezek garantálják a befektetésének gyors megtérülését.
Motor:

400 V/ 230V

Rosta felülete:

2 m2

Teljesítőképesség:

10-20 t/óra

Géptömeg:

500 kg

Érdeklődni telefonon. Az ár az áfát nem tartalmazza!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146528535

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn