Kutya szállito hátsó ülésvédö ponyva kárpit ülés csomagtartó védö

17 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 19., 08:19
Ingyenes házhozszállítás

Leírás

Ingyen szállítással utánvételesen megvásárolható többfunkciósan használható, profi nagyon erös, massziv, vizállo hátsoülés és csomagtartó védőtakaró.
Mostmár mindig tiszta és rendezett maradhat az autója.Már nem jelenthet gondot, ha vedlik a kutya,vagy sáros a lába,vagy olyan dolgokat szállít, ami poros vagy kifolyhat a csomagtartóban.
De már a szinezett hátso lökhárítót sem kell azért átfesteni, mert a kutya össze kamolja beugrákor,vagy amikor ki és bepakolákor valami hozzáér és felsérti.
Ez a vastag impregnált védőtakaró megvédi az üléseket,az ajtó kárpitokat,a szönyeget és a csomagtartó alsó,oldalsó és hátsó részét a szennyeződésektől,söt még a lökhárítót is,ha színre van festve.A takaró különösen hasznos kutyák szállitásánál akár az üléstérben,akár a csomagtartóban.Az építőanyagok szállításánál is nélkülözhetetlen az autója tisztán tartása,és épsége érdekében.A takaró hátsó része meghosszabbított,védi a hátsó lökhárítót a szennyeződésektől és a karcolódástól kutyák és építőanyagok behelyezésénél és kivételénél.
Kapható nálam kimondottan kutya szállitására alkalmas, hátsóülésvédö is. Ez ülések fejtámlájára kapcsolva tehetö fel.2 oldalán 2-2 helyen táskaszerüen felcipzározhato kb 50 cm hosszú cipzárral.Olyan, mintha egy óriási táskában ülne a kutyus.Kilátásában nem gátolja.Az üléstérben is a fejtámlájára csatoljuk a szabályozható övvel,amivel bármelyik autót védhetjük,mert univerzális.Alul 2 db kb. 25 cm-es nyitható tépőzár található ami a biztonsági öv csatlakozóján teszi szabaddá a hátsoülésen,így akár az arra alkalmas póráz is bele csatlakoztathato,rögzíti a kutyát,hogy egyhelyben maradjon.
A kiváló minőségű,vastag maximálisan impregnált és vízálló anyag elősegíti autója tisztán tartását.
2 oldalas,az egyik vizállo gumirozott felületü,amin nem tapad meg a ször,a másik oldala nagyon erös vízálló Oxford anyag.Osztott lenyithato ülésekhez is alkalmas,igy az egyik oldalon van egy 50-60 cm-es többfunkciós cipzár.Az ülésvédöt fordithatjuk a vezetö ülés felé is,akkor a kedvencünkhöz férünk könnyen hozzá,simogatás,etetés,itatás céljából menet közben,ha a 2 ülés között lecipzározzuk a szükséges hosszúságban.
A 2 szélsö oldalon,a 2 hátsoajtonál többfunkciósan használható kb. 50x50cm-es plusz rész 4 féle célt szolgál:
1.Lehajtva a kutya bemászáskor nem piszkitja az ülést,akár sáros lábbal is beülhet már
2.A csomagtartó oldalait védi ha 1-1 cipzár felvan húzva a sarokban
3.Teljesen felcipzározva mindkét oldalon a 2-2 db felhuzott cipzár védi az ajtokárpitot a kutyaszörtöl,kaparástol, a nyáladzástol
4.Az osztott ülésnél is hasznos amikor le van hatjva az ülés elöre.
Legfontosabb jellemzők:
-Megvédi a gépkocsi csomagtartóját,üléseit,kárpitjait a szennyeződésektől és a karcolódástól
-Meghosszabbított rész védi a lökhárítót
-Rögzítés gyors csatlakozó kapcsokkal,cipzárral és tépőzárral
-Minőségi impregnált és vízálló anyag
-Minőségi impregnált és vízálló anyag
-Praktikusan mindig az autóban tárolhato
-Kompakt,kis helyet foglal
-Mérete összehatva: 8x25x30 cm
-Szine: fekete
-Mérete a foton: 150 x 130 cm
Egy másik típusú kimondottan csomagtartó védö kutyaszállito és csomagtaro letakaro is van,hogy ne legyen látható a csomagtartó tartalma,ha magasabban pakol,és le kell venni a kalaptartot.Ugyanebböl az impregnált vízálló és UV álló anyagból van.
Nulla hat húsz 422 95 78

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146215100

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn