Kompresszoros felfujható egyszemélyes ágy

27 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 16., 21:42
Ingyenes házhozszállítás

Leírás

Házhoz szállitva utánvétel megvásárolható különlegesen erös,beépitett automata fujo és szivo kompresszorral rendelkezö nagy teherbirásu,(max.136kg),többfunkciósan használható hordozható felfujhato ágy,vendégágy,kemping ágy.
Becsomagolt állapotu,nem volt még használva.
Személyesen olcsóbban is átvehető Nyíregyháza,Nagykálló vagy Kisvárda környékén.Megrendelés esetén elözetes egyeztetésre van szükség!
Az ár tartalmazza a házhozszállítás díját is.
Rendkívül sokrétűen felhasználható ez a felfújható ágy.
Elektromos áram kell hozzá és bárhol lehet egy ágya.
Az ágy anyaga a legujjabb Fiber-tech eljárással készül,melynek lényege hogy számtalan apró poliészterszál felhasználásával egy különlegesen ellenálló felületet hoznak létre.
Elektromos vezetékkel van ellátva így csak be kell dugni a konnektorba és felfújja magát a kompresszor,és amikor nincs szükség az ágyra akkor a kapcsoló elfordításával pillanatok alatt kiszívja magából a levegőt és akkor szépen összehajtogatható.
Ez a felfújható ágy rendkívül gyorsan és egyszerűen felfújható 2 perc alatt,ugyanúgy pillanatok alatt leereszthető az automata beépitett pumpájának köszönhetöen.A hagyományos,összecsukható vendégágyakhoz képest sokkal kényelmesebb és könnyebben kezelhetöbb,hordozhato és tárolása az előbbiekkel szemben csak minimális helyet igényel.Különleges kialakításnak és a plüss borításnak köszönhetően az otthoni ágy kényelmét maximálisan biztosítja.
Sokkal nagyobb teherbírású és erősebb mint a hozzá hasonló ilyen felfújható ágyak! Minden hasonló méretű felfújható ágynak a teherbírása max.136 kg!
Automatikusan felfujja és automatikusan kiszivja magábol a levegöt,hogy könnyen összecsomagolhato legyen és kis helyet foglalva tárolhato legyen.
Nagyon erös vinil anyagbol van.
Fekvö felülete pelyhesitett,bársonyos,rendkivül kényelmes.
Franciaágy magasságu,kényelmesen lehet felállni rola,vagy ráülni,ráfeküdni.Nem ugy mint a 20cm magasságu matracokrol.Magasitott párnarésszel ellátva,így plussz párna sem szükséges.
Az also oldala vinil,és az egész erős vizhatlan anyagú.A felsö oldala kellemes puha plüss,pelyhesitett,így ezen a fekvöfelületen jól megtapad a gumírozott sztreccs lepedö.A belső merevítéseknek és levegőkamráknak köszönhetően optimális megtámasztást nyújt a gerincnek,nem süpoed be.Függőlegesen elhelyezett légbordás nem engedik a matracot középen összeesni és tökéletes tartást biztosítanak a pihenni vágyóknak.
Lehet használni nyaralóban,olyen apartmanokban ahol esetleg csak két ágyat fizetnek,és hárman vannak.Ha ezt viszik magukkal,akkor már hárman tudnak aludni. Akár olyan szobafestőknek vagy lakásfelújítással foglalkozó egyéneknek,akiknek el kell utazni távolabb egy munkát felvállalni és ahol nincs a házban butor,mert nem lakik ott senki még. És ha ott kell aludni akkor akkor nyugodtan ott is aludhatnak ezen az ágyon,mert megvan a az ágyuk.A távolság és a költségek miatt lehetetlen lenne minden nap hazamenni és visszautazni.Így ezzel az ággyal költségmentesen megoldhatja az ottalvását,nem kell utaznia és kipihenve másnap kezdheti a munkáját.
Egy felnőtt és egy gyerek is elfér rajta.A franciaágy kényelmet biztosítja.
Tökéletes vendégágynak vagy elvinni egy kevesebb ágyas olcsóbb apartmanba tengerparti nyaralásra,vagy belföldön elvinni a családdal és akkor olcsóbban jön ki a szoba.
Bárhová elvihetö.Nyaraláskor az aparmanban potágynak,mert akkor pénzt is megtakaritanak.Otthon kültéren és beltéren,kempingben,kirándulásokon,sátorozáskor,nyaraloban,albérletben,bárhol használhato az év minden szakában.
Tulajdonságai:
-Teherbirása: 136 kg!!
-Mérete: 200x100x45 cm
-Szine: sötétkék
-Anyaga: PVC
-Beépített kétirányú elektromos felfújó és leeresztő,kiszivo vácum kompresszor
-Erős és strapabíró
-Fiber Tech technológia.
Kapható másfajta felfujhato matrac is.
06 húsz 470 2780

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147121110

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn