Kerti garnitúra mahagóni színben

240 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Anyag:
Fémvázas

Állapot:
Új

Szín:
Barna
Típus:
Kerti garnitúra

Leírás

Készítse fel kertjét a nyárra tartós kivitelezésű kerti bútorokkal. Az idei szezon legyen különleges, és mi azt szeretnénk, hogy ön is élvezhesse a napsütést, a társaságot, mindezt a természet közelségében. Tegye szebbé kertjét, teraszát, vagy filagóriáját, de ajánljuk rendezvény házakhoz, szabadtérre, parkokba, vagy bármilyen szabadtéri kikapcsolódáshoz. Akár a téliesített terasz dísze is lehet ez a kerti bútor, ami mindamellett, hogy kényelmes és praktikus egyben tartós és hosszú élettartamú.
A szerkezete 60X40-es zártszelvényből készült,(nem öntvény, nem törik, színe: grafit szürke) így a pad és a hozzá tartozó asztal teljes hossza 2 méter. A rajta lévő fenyő 4,5 cm vastag, ami ipari lazúrral van kezelve, mahagóni színben (középbarna). A Milesi lazúrjai védik a fát a kártevőkkel szemben, valamint UV elleni védelemmel vannak ellátva a hosszan tartó színhatásért. A viaszos hatása pedig a vízvédelmet nyújtja a faanyag számára.
Szállítás megbeszélés alapján. (A képen látható párna nem tartozék. Az ár 2 darab padra és 1 darab asztalra értendő.) Megjegyzés: Ez nem lapra szerelt, összecsapolós, külföldről rendelt gagyi kerti bútor, hanem strapabíró, extrém tartós darab, amit az egyszerűség és kényelem jellemez.
Ára: 240000.- HUF.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145946264

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn