Hitman CO2 hegesztőgép - 2 az 1-ben 350A

34 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 26., 13:30
Üzleti
Szállítással is kérheted

Leírás

Bemutatjuk a hegesztési technológia csúcsát: a Hitman HT-Fmig-350X-et. A tökéletesített mérnöki megoldások és az innováció egyesítésével ez a hegesztő csoda páratlan eredményeket és könnyed működést kínál.

**Főbb Jellemzők:**

- **Szinergikus Digitális Vezérlés:** Tapasztald meg a hegesztés mesterségét a mi állapotfüggő digitális vezérlésünkkel. Állítsd be a beállításokat a legjobb teljesítmény és tökéletes hegesztések érdekében, minden alkalommal.

- **350A Teljesítmény:** Szabadítsd fel a hegesztési projektek teljes potenciálját egy erős, 350 amperes kimenettel. Legyen szó vastag fémlemezekről vagy finom illesztésekről, hódíts meg minden feladatot magabiztosan és precízen.

- **Változatos Funkcionalitás:** Gáz nélküli hegesztéstől a fluxmaghoz, MMA-tól a TIG-Lift-ig, ez a gép sokoldalúságot kínál, mint más. Alkalmazkodj a különböző hegesztési technikákhoz és anyagokhoz könnyedén, a teljes körű funkcionalitásnak köszönhetően.

- **Nincs Szükség Gázra:** Búcsúzz a gázpalackokkal járó kellemetlenségektől. Az innovatív kialakításnak köszönhetően nélkülözhetetlen gáz nélküli hegesztés, minimalizálva a beállítási időt és az üzemeltetési költségeket anélkül, hogy a minőséget veszítenénk.

- **Maximális Huzalterhelés:** Akár 1 kg-os maximális huzal terhelhetőséggel, szembeszállhatsz a kiterjedt hegesztési feladatokkal megszakítások nélkül. Tartsd a lendületet és érj el tökéletes hegesztéseket minimális leállásokkal.

- **Egyedi Kerek Kijelző:** Az egyedi kerek kijelző intuitív vezérlést és tiszta láthatóságot biztosít a lényeges paraméterekről. Maradj tájékozott és ellenőrizd a hegesztési projekteket precízen és könnyedén.

Növeld hegesztési élményedet a Hitman HT-Fmig-350X-szel. Profiknak és hobbihegesztőknek egyaránt tervezve, ez több, mint egy hegesztőgép - ez egy eszköz, amely lehetővé teszi a hegesztési művészet mesterségét, mint még soha.
CO2 hegesztőgép - 2 az 1-ben Hitman 350A - MMA/MIG - elektromos + co2 - töltött vezetéken gáz nélkül. Hitman kétfunkciós inverteres CO2 hegesztőgép: Rugalmas MMA hegesztés plusz gáz nélkül Az MMA hegesztés nem igényel több gázt, így erős szélben is használható kültéren. A hegesztő nagyon stabil áramot állít elő, amely biztonságosan tárolja a feszültséget. Fcaw - hegesztés töltött huzallal kisebb munkákhoz: Fcaw hegesztésnél a varrat további gáz nélkül, töltőhuzal segítségével történik. Éppen ezért a készülék nagyon praktikus, különböző pozíciókból teszi lehetővé a hegesztést és könnyen használható kültéren. Kiválóan alkalmas különféle kisebb fémszerkezetek megmunkálására, javítására vagy alapvető hegesztési munkákra. Fejlett szinergiarendszer. Egy érintéssel történő beállítás. 0,8 mm / 1,0 mm porszórt huzal használható. Alapvetően csak a hegesztőáramot kell beállítani. Az egyéb paraméterek, például a feszültség és a vezeték sebessége automatikusan beáll. Mikroprocesszoros technológia. IGBT tranzisztor. Többcélú MIG hegesztés gáz MMA hegesztés nélkül. Szinergikus rendszer. Hegesztőáram: 20-350A. Bemeneti feszültség: 230V 50-60Hz. Üresjárati feszültség: 52V. Porszórt huzal mérete: 0,8 mm / 1,0 mm. Elektróda mérete (MMA): 1mm-5mm. Védettség: IP21S. Szigetelési osztály: F. Csomag súlya: 7 kg. Ventilátoros hűtés. Túlmelegedés elleni védelem.

Utánvéttel is tudom küldeni

Futárral történő szállítás megoldható

1 munkanap a kézbesítés,
az érték biztosítva,
és nyomon követve!

Kérem nézze meg további hirdetéseimet!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147361596

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn