Eladó!!!! Cisco

25 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

A kis- és közepes méretű hálózatokhoz ideális Cisco (R) Aironet (R) 1815i Access Point a Cisco nagy teljesítményű funkcionalitásainak teljes skáláját hozza el a vállalati környezetbe.

Termék áttekintés

A Cisco Aironet 1815i iparágvezető vezeték nélküli teljesítményt nyújt a legújabb Wi-Fi szabvány, az IEEE 802.11ac Wave 2 támogatásával (1. ábra). Megfelel a vezeték nélküli hálózatok növekvő követelményeinek is azáltal, hogy jobb felhasználói élményt nyújt.

Az 1815i kiterjeszti a támogatást a Wi-Fi kliensek új generációjára, például okostelefonokra, táblagépekre és nagy teljesítményű laptopokra, amelyek integrált 802.11ac Wave 1 vagy Wave 2 támogatással rendelkeznek.
A 802.11ac Wave 2 szabvány betartásával az 1815i akár 867 Mbps adatsebességet kínál az 5 GHz-es rádión. Ez meghaladja a 802.11n szabványt támogató hozzáférési pontok által kínált adatátviteli sebességet. Lehetővé teszi a kettős rádiós teljes, akár 1 Gbps adatátviteli sebességet is. Ez biztosítja a szükséges alapot ahhoz, hogy a vállalati és szolgáltatói hálózatok megelőzzék vezeték nélküli felhasználóik teljesítmény-elvárásait és igényeit.

Kényelme miatt az utóbbi években a vállalati felhasználók egyre inkább a vezeték nélküli hozzáférést részesítik előnyben a hálózati kapcsolat formájaként. Ezzel az eltolódással együtt az az elvárás, hogy a vezeték nélküli kapcsolat ne lassítsa le a felhasználók napi munkáját, hanem nagy teljesítményű élményt tegyen lehetővé, miközben a felhasználók szabadon mozoghatnak. Az 1815i iparágvezető teljesítményt nyújt a rendkívül biztonságos és megbízható vezeték nélküli kapcsolatokhoz, és robusztus mobilitási végfelhasználói élményt nyújt.

Az 1815i-vel biztonságossá teheti a távoli dolgozókat vagy a mikroirodát. Bármely Cisco Aironet vagy Catalyst hozzáférési pont működhet Office Extend Access Point (Oeap)-ként. Az Oeap segítségével egy alkalmazott otthon vagy egy ideiglenes mikroirodában hozzáférhet a vállalati SSID-hez és a vállalati hálózathoz anélkül, hogy VPN-t kellene felállítania vagy bármilyen fejlett technikai know-how-val kellene rendelkeznie.

A Cisco User Defined Network, a Cisco DNA Centerben elérhető szolgáltatás, amely lehetővé teszi az IT számára, hogy a végfelhasználók számára biztosítsák a saját vezeték nélküli hálózati partíciók irányítását egy megosztott hálózaton. A végfelhasználók ezután távolról és biztonságosan telepíthetik eszközeiket ezen a hálózaton. Az egyetemi kollégiumokhoz vagy a hosszabb kórházi tartózkodáshoz tökéletes Cisco User Defined Network biztosítja az eszközök biztonságát és vezérlését, lehetővé téve minden felhasználó számára, hogy eldöntse, ki csatlakozhat a hálózatához. (Elérhető 2020 naptári év második felében.)

A Wi-Fi 6 készenléti műszerfal egy új műszerfal a Cisco DNA Center Biztosítás menüjében. Átnézi a hálózaton lévő összes eszköz leltárát, és ellenőrzi az eszközök, szoftverek és kliensek kompatibilitását az új Wi-Fi 6 szabvánnyal. A frissítést követően a fejlett vezeték nélküli elemzés jelzi a teljesítmény- és kapacitásnövekedést a Wi-Fi 6 telepítésének eredményeként. Ez egy hihetetlen eszköz, amely segít csapatának meghatározni, hol és hogyan kell frissíteni a vezeték nélküli hálózatot. Betekintést nyújt a hozzáférési pontok protokollonkénti elosztásába (802.11ac/n/abg), a vezeték nélküli adásidő-hatékonyságba protokoll szerint, valamint a részletes teljesítménymutatókba.Megnövelt vezeték nélküli teljesítmény

Az 1815i hozzáférési pont támogatja a legújabb 802.11ac Wave 2 szabványt a nagyobb teljesítmény, nagyobb hozzáférés és nagyobb sűrűségű hálózatok érdekében. Az egyidejű kettős rádiókkal és kétsávos 802.11ac Wave 2 MU-MIMO funkcióval ez a hozzáférési pont képes kezelni az egyre növekvő számú nagy sávszélességű eszközt, amelyek hamarosan a hálózat általános részévé válnak.

Vezetékes hozzáférés

Az 1815i vezetékes hozzáférést tesz lehetővé egyetlen RJ-45 10/100/1000 automatikus észlelési porton keresztül. Támogatja a teljes működési módokat PoE 802.3af tápellátással.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146200024

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn