Eladó Besafe Izi Kid X3 i-size (61-105 cm) isofixes gyerekülés

22 990

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Méret:
0-18 kg között

Típus:
Autóba rögzíthető

Leírás

A kompakt, mégis tágas Besafe izi Kid X3 i-Size rendkívüli kényelmet biztosít a kisgyermekek számára különféle méretű autókban is. Az állítható Isofix karok több lábteret biztosítanak a növekvő gyermek számára, ugyanakkor lehetővé teszik a szülőknek, hogy eldöntsék, mekkora helyet igényel az ülés az autóban. A fejtámla automatikusan az övek magasságát is beállítja. Mivel magasabban ül az autóban, gyermeke könnyen láthatja a hátsó és az oldalsó ablakokat, hogy még érdekesebb és kényelmesebb legyen a kirándulás.

Jellemzői:
Isofix rendszer
Menetiránynak háttal rögzíthető
Állítható övmagasság
Állítható fejtámla
Szűkítőbetét
SIP : az extra oldalütközés elleni védelem
Fokozatmentesen állítható lábtér
Központi övfeszítő
Belső biztonsági öv

Belső ülésszűkítő : A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét. Plusz kényelmet és stabilitást biztosít a kisebb gyermekeknek, mikor a babahordozóról erre a biztonsági ülésre váltanak.

Központi övfeszítő : A központi övfeszítő segítségével kellő feszességre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.

A szövetek és az energiaelnyelő hab megfelel a szigorú REACH előírásoknak.

Állítható fejtámla : Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.

Besafe : A Besafe egy norvég cég, mely vezető szerepet tölt be a magas színvonalú gyermekülések, valamint egyéb közlekedésbiztonsági termékek fejlesztése és gyártása terén. Fejlesztéseik során kiemelt szerepet kap az, hogy termékeik biztonsági funkcióját még inkább növeljék, így kutatóintézetekkel együttműködve dolgozzák ki újításaikat. A világszerte ismert márka kiemelkedő minőségéről az is tanúskodik, hogy már 40 országban jelen vannak termékeik, megkönnyítve a családok hétköznapjait.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146772667

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn