3db egér patkány nyest rágcsálo bogár távoltarto ultrahangos riaszto

22 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Leírás

Ingyenes házhoz szállitással elado utánvételes átvétellel 3db ultrahangos,elektromos vegyszermentes,káros hatás nélküli rágcsálo riaszto.
Vásárolhato 1db 11990 Ft, 2db 16990 Ft,és 4db-ot 29990 ft-ért Ha 3-4db-ot vásárol,akkor pénzt takarít meg,mert olcsóbb,és sokkal nagyobb területeket tud védeni,amikor minden irányból csapatostol özönlenek be a rágcsálók a lakóépületekbe,mellékhelyiségbe,pincékbe,padlásokra és a garázsokba.
Ezzel a készülékkel kiűzheti lakásából a patkányokat,egereket, csótányokat,és egyéb rovarokat! Elektromágneses impulzusokat és ultrahangot bocsájt ki és pont oda juttatja el, ahol a csótányok, egerek, bogarak és egyéb rovarok élnek és szaporodnak,így vegyszer használata nélkül lehet hatásos!
A készülék nem öli meg a kellemetlenkedő rágcsálókat vagy rovarokat,nem szennyezi a környezetet és nem hagy tetemeket maga után, csupán az impulzusok olyan zavaró hatással lesznek a rágcsálókra, rovarokra, hogy azok jobbnak látják,ha elhagyják otthonát.
Ideális lakóhelyiségekbe,éléskamrákba,irodákba,nyaralókba,raktárakba. Működtetéséhez mindössze 220 V szükséges,nincs semmilyen káros vegyi anyag párolgás. Biztonságosan használható gyermekek,kutyák és macskák közelében sőt éjszakai jelzőfénnyel is rendelkezik.
Nincs olyan ház, ahol még nem járt volna valamilyen rágcsáló. Óriási károkat tudnak okozni,ha nem védekezünk ellenük időben.
A csótányok nagyon sok panellakásban jelen vannak. Kedvenc helyük a konyha és a fürdőszoba Esténként indulnak el táplálékot keresni,gyakorlatilag bármit megesznek.
A vérszívók a legidegesítőbb állatfajok közé tartoznak,nem különben a legyek,akik előszeretettel szállnak rá az ételekre.
Sokak legnagyobb félelmei a nyolclábú állatok,pokok.Ugyan képesek eltüntetni más rovarokat,de ki szeretne egy pókok uralta házban lakni?
Modern technológia
Ultrahangos technológiát használ,amely megzavarja a rágcsálókat és a rovarokat,kellemetlenné teszi számukra a környezetet így irritálja és elriasztja őket. Elősegítheti a patkányok,egerek,csótányok,pókok kiűzését lakásából.
Milyen előnyei vannak?
Vegyszermentes - így nincs többé szükség veszélyes mérgekre.
Biztonságos használat:
- a készülék nem hat kutyára vagy macskára,gyermekekre,számítógépekre vagy más elektromos készülékekre.
Energiatakarékos - alacsony fogyasztású.
A rágcsálók otthonunkban általában a hideg idő beálltával jelennek meg,a meleget keresve pedig akár tavaszig is maradhatnak.
Veszélyes lehet az ember egészségére,mert ürülékében betegségek csírái tenyésznek,a megrágott élelmiszerekben gombák telepszenek meg.
Nem csak az egészségre lehet káros hatással,hanem élet környezetünkre is,mivel folyamatosan és mindent megrágnak,összekoszolnak és büzös szagot hagynak.
A házi egér 6 hetes korban ivarérett,a párzási időszak többnyire egész évben tart,a nőstény pedig egy vemhesség alatt 8-10 utódot hoz a világra.
A patkány 21 naponta egy rakás kis patkányt fial.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145475681

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn