3 oldalfal + rendezvény sátor árusito pavilon kerti party sörsátor

73 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Leírás

Ingyen szállítva utánvét elado ez a rendkivül massziv,erös szerkezetü,vastagvázas,többfunkcios,vizállo vastag textil tetövel és 3db vastag anyagu oldalfallal rendelkezö harmónikaszerüen összecsukható 3x3 méteres sörsátor,kerti vagy árusito pavilon,bontatlan állapotban.
Sokkal erősebb,masszivabb az átlagos pavilon sátraknál + 3db minöségi oldalfallal és tetöponyvával,ami szintén sokkal vastagabb,mint amilyenekkel árulják a gyenge minöségű sátrakat.
Nem az a vékony orkán anyagu,hanem impregnált megvastagitott,megerösitett anyaguak az oldalfalak és a tetö.
1db ablakos és 2 db zárt oldalfalat tartalmaz a szett.Lehet vásárolni olcsobban más harmonika pavilont fehér oldalfalakkal,vagy van kék szinü oldalfalas használt,vagy úgy,hogy minden fehér oldalfal ablakos legyen,sőt kaphato fehér cipzáros,teljesen lezárhato bejárat,igy akkor minden oldalrol zárt lesz,és egyben bármikor levehetö az a rész,amire nincs szükség.Jó szolgálatot tesz egy lezárható bejárat,mert amikor esik az eső akkor legtöbbször a szél is fúj és akkor befújja az esőt a pavilonba és eláztatja az ott lévö dolgokat.
Ez a tipus ritka erős fém vázzal rendelkezik,mely stabil tartást ad a sátornak.Az elemeknek köszönhetően gyorsan felállítható,magassága szabályozható maximum 3,2 méterig. Minden egyes eleme,lábai csavarosak és cserélhetőek.Összecsukott mérete is kétszer olyan nagy,mint az olcsó kategóriás harmonika sátraké.
Tökéletes különböző szabadidős és sport eseményekhez,rendezvényekhez,családi összejövetelekhez,party sátornak sütögetéshez,főzőcskézésekhez a kertben. Az esőtől védendő dolgokat álá tehetjük,fünyiro,nedves ruhával megrakott ruhaszárito,tárolásához hogy ne ázzanak el a ruhák,ha hirtelen elindul az eső. Autó,motor,kerékpárok,vagy amikor szeretnénk rendet csinálni egy kinti tárolóban vagy a garázsban.Akkor ide biztonságosan bepakolhatjuk a dolgokat,amig szépen bepolcozzuk,és rendszerezni tudjuk a helyiségben hogy mit hova tegyenünk.Jöhet az eső is,nem fog semmi elázni a kipakolt a dolgok közzül.Nagy előnye,hogy bárhol felállithato,használható,elvihetö akárhová,mert nemcsak otthon az udvaron,vagy a kertben használható,de piacozásra,vásárlásra,vagy menyasszony kikérö sátornak is kiválo.
Ez a pavilon sátor megóv nyáron az erős tűző napsütéstöl, az UV sugárzástól,az esőtől,portol és mindent ami alatta van.Gyerekmedencét is be lehet tenni.Erős ponyva anyagból készült,könnyen tisztítható és a víz sem tesz benne kárt,mivel vizállo.Egy esküvő,eljegyzés alkalmával is használható.Remekül érezhetjük magunkat a szabadban alatta,még akkor is,ha meglep minket egy hirtelen jövő zápor.A kerti összejövetelek szervezésénél sokszor az időjárás az első dolog,amit megnézünk,mer kellemetlen,ha az egész vendégsereget be kell kísérni a szobába,ahol sokszor már nem fér el kényelmesen mindenki.A kerti pavilon megóv minket ettől a szervezési rémálomtól,nyugalomban átvészelhetjük az esőt és nem kell lemondanunk a kerti vendégségről.2db van belöle.
Tulajdonságai:
-Harmonikaszerűen nyitható/összecsukható, hordozható
-Minden oldala nyithato kialakítású
-Oldalfalak nélkül is használható
-Összeszerelést nem igényel
-Helytakarékosan tárolható
-Kinyitást-becsukást,kellő körültekintéssel kell
-Szin:piros
-Mérete:3x3m
-Magassága:max.3,2 méter
-Csomag:147x35x35cm
-Súlya:23kg
-Váz:acél
-Alkalomszerű,otthoni felhasználásra,magánjellegű szabadidős tevékenységekhez ajánlott.Lampionokkal,különböző kültéri szolár lámpákkal és füzérekkel együtt pedig még hangulatosabbak az összejövetelek,ilyet is lehet rendelni tölem.Többféle pavilon is van.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146019316

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn