2db könnyű szellős hálós függőágy kemping tura függő ágy

11 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Leírás

Ingyen házhoz szállitással utánvételesen eladó 2db erös 1 személyes,puha anyagu,kis helyigényü függöágy.
Ha 1db-ra lenne szükség,akkor 8990 ft-ba kerül ingyenesen kiszállitva.
Megrendés esetén elözetes egyeztetésre van szükség! Ez inkább tini, vagy vékony alkatuaknak ajánlott. Kapható nagyteherbirásu 180kg-ig terhelhetö,kétszemélyes függöágy is. És van famerevitésü is, ami 80-100kg-ig terhelhetö.
Ez a legkompaktabb,legkissebb helyet foglalo,a legkisebb sulyu függöágy,ami létezik!Nagy szakitoszilárdsággal,nagy teherbirással rendelkezik!
Nagyon kis helyen elfér tároláskor,utazáskor,vagy kerékpáros,motoros túrákra is nagyon ideális.A fotók között illusztrálva van az összerakott mérete viszonyitáskeppen,a fél literes energiaitalos flakonnal.Ha repülövel,vagy busszal utazna,mindegy,mert báfhová,bármilyen utazásra elviheti magával,akár még egy tengerparti nyaralásra is,mert a zsebében is elfér.
Ezt oda is elviheti,de nehezebbet nem,mert azzal számolni kell,hogy mindenhol mérik a poggyászt,tehát nem mindegy,hogy mit és milyen sulyokat csomagolnak az utra.
A motoros és kerékpáros turákra épp ezért kiválo,mert szinte 1 marokban elfér,a sulya kb.: 20 dkg!Azért az olyan túrákra is eléggé kivan számolva mindennek a helye.Tehát ezt tényleg bárhová elviheti magával, mivel súlytalan.Ha szeretné kényelmesen tölteni a jól megérdemelt pihenést,akár otthon a lakásban,akár hintázni a szobában a gyerekeknek,akár a kertben,vagy egy nyári kirándulás alkalmával,bárhol,bármikor,még télen is a szobában felfüggesztve kényelembe helyezheti magát.Az otthonában is felszerelheti,mivel nagy divat bennt is használni,akár a teraszra,vagy a nappaliban,gyerekszobában is.Hintázhatnak rajta a gyerekek.Vagy függökanapénak,vagy
függöfotelnak.Tökéletes választás nyáron vadkempingezéshez,piknikezéshez,kiránduláshoz,a kertben,de strapabíró anyaga miatt fesztiválozni is magával viheti.Érezze otthon is úgy magát mintha a tengerparton lenne! Ha különleges pihenésre vágyik egy átdolgozott nap után,vagy kinnt a kertben,esetleg kempingezéskor a szabadban,töltse kellemesen a napot,vagy estéit és relaxáljon egy igazán kényelmes függőágyban.Nem is kell elutazni sehová,hogy ezt a kis extra pihentető élményt Ön is élvezhesse! Pihenje ki a mindennapok fáradalmait egy kényelmes függőágyban.Akár a szabadban,akár a lakáson belül is könnyedén felszerelhetö.Anyaga könnyedén ellenáll az időjárás viszontagságainak.
-Mérete:200x80 cm
-Max.terhelhetöség:60-80 kg
-Szine: Narancsvörös
-Anyaga: polipropilén
-Erös fém akaszto gyürükkel
-Összerakva:15x15x10cm.
Személyesen is megvásárolható olcsóbban Kisvárda és Nyíregyháza környékén, vagy ha mást is vásárol a termékeim közzül.
Nézzen szét a hirdetéseim között.
Nulla hat húsz 422 95 78

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146706351

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn