Kemping hütötáska 30L hütö thermo 220V 12V auto hütödoboz hütöbox

34 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 16., 22:09
Ingyenes házhozszállítás

Leírás

Házhoz szállítva utánvétel megvásárolható svéd gyártmányu profi,többfunkciósan is használható energiatakarékos thermoelektromo hütöbox,ami nemcsak hüt,hanem füt is.
Személyesen olcsóbban is megvásárolható Nyíregyháza,Nagykálló,Kisvárda környékén.
Az áltartalmazza a házhozszállítás díját is.
Nem volt még használva,a fotózás miatt lett ercsomagolva.
Nemcsak 12V-rol szivargyujtorol használható,hanem a házban is 220V-rol. Energiatakarékos is: A +++.Energiatakarékos eco móddal sokkal kissebb a fogyasztása.
Lehajthato füllel rendelkezik.Italtartóval pohártartóval is rendelkezik,hogy ne boruljon ki az üveges, vagy poharas ital,ha asztalként szeretnénk használni.
Csökkent kondenzáció a gumi tömítése miatt.
Az év minden szakában kihasználhato,nemcsak hüt,hidegen tart,de melegit,és melegen is tart.Biztonsági őrök,horgászok,hüvösebb idöben az otthonrol vitt meleg ételeket tarthatják melegen.Nemcsak kempingezéskor,horgászatkor,otthon,és személyautoban használhato,de mikrobuszban,traktorban,munkagépekben,kamionban,stb.is.Nagy teljesítménnyel rendelkezik:12V- on 47W, 230 V- on 55W.Energiaosztálya A+++.Hűtési szintje minimum 20°C-kal alacsonyabb a környezeti hőmérséklethez képest.Fűtési kapacitása maximum 65°C.
Rendkívül praktikus tulajdonsága,hogy a kábelek a tetőben találhatóak,így nem kallodnak el.Kimagasló teljesítményű,gyors és egyenletes hűtést biztosító ventilátorral.Kiegészítő melegentartó funkció,hogy télen is használhato: kb. 65 C-on a meleg ételeket télen melegen tartja.Ez a tipus tesztelve volt más elektromos táskával együtt.A 60 fokos meleg autóban egész nap ez a hütötáska jégakkuk nélkül tartotta a belsö 10 fokot,és az alá nem ment a hömérséklet.
Nagyon szuper,átlagon felüli a falak közti szigetelése,és a gumi szigetelés miatt is,ami még a belsö kondenzációs párakéozödést is csökkenti.
Jégakkuval még tovább lehet csökkenteni a belsö hömérsékletet,mert ha belül a hütöboxban jégakkuval 5 fok van,akkor azt az 5 fokot fogja tartani.Kaphato nálam folyadékos és zselés jégakku is hozzá.
Tulajdonságai:
-Szine:kék-fehér
-Méret: 40x50x35 cm
-Űrtartalom:30L
-Gyors egyenletes hűtés vagy melegen tartás
-Belső ventilátor
-4db 1.5 literes,és 2db 2 literes palackot függőlegesen tart vagy 36x0,33 literes sört
-Csatlakoztatási lehetőségek:230 V-os aljzaton vagy 12 V-os szivargyújtón keresztül.
Nyári bevásárlásokkor a legnagyobb probléma,hogy amíg haza nem érünk,a romlando,olvado étel ki van téve melegnek.Hűtésre érzékeny felvágottak,nyers húsok,fagyasztott termékek,jégkrémek,ezeket mind megviseli az utazás.A napon álló autó csomagtartójában szinte sütni is lehetne.Télen épp ellenkező a probléma,a túl nagy hideg lehet a gond,ettől kell megvédeni az élelmiszert,gyümölcsöt,zöldséget,mert megfagyhatnak.Egy kis odafigyeléssel sokat javíthatunk a helyzeten,a romlandó élelmiszer akár órákat is várhat ránk az autóban,amíg az ügyeinket elrendezzük.A probléma tökéletes megoldása a hűtőtáska.A csomagtartóban van hely bőven,hogy állandóan ott tartsunk egy hűtőtáskát.A helykihasználás szempontjából akár az üléstérben az első ülés mögött is elfér.A kemény hűtődoboz strapabíró,vastagabb a hőszigetelése, tovább tartja a hőmérsékletet.A legjobb megoldás az elektromos hűtőláda,amely képes további hűtést biztosítani,órákkal képes meghosszabbítani a hűtési időt.Lehet vásárolni szivargyújtó hosszabbítót amit az ülések alatt egyszerűen hátravezethetjük a csomagtartóba.Ha ilyet választunk,akkor szerezzünk be egy szivargyújtó elosztót is.A hűtőtáskának van még egy nagy előnye.Reggel berakhatunk egy nagy üveg üdítőt,jeges teát,vizet.Így nap közben nem kell vásárolni.És nem mindegy,hogy egy fél literes hideg üdítőt drágábban tudunk megvásárolni,mint a boltban egy 2 literes nagy palackot.Az árkülönbség akár ötszörös is lehet.Hosszabb utazáshoz,kiránduláshoz tökéletes.Ebbe aztán bőven lehet pakolni.
06 húsz 470 2780

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147121504

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn