1080 Webkamera és állvány

9 600

Ft

Feladás dátuma:

máj 18., 08:44
Üzleti
Ingyenes szállítás

Leírás

Automatikus gyenge fénykorrekciós technológia van alkalmazva, így a streaming webkamera gyenge fényben is rögzíteni tudja a képet. Az Emeetc9606 számítógéphez készült kamera gyenge fényviszonyok mellett is rendelkezik a színkiemelés funkcióval és az expozíció beállításával, hogy a legjobban nézzen ki még gyenge és durva megvilágítás mellett is. Képzelje el, hogy egy napos ablak előtt dolgozik. Kényelmes, ha nem kell először behúzni a függönyt, ha bejön egy videohívás, hogy normál expozíciós képet kapjunk?

?Három állítható magasság? A rugalmas webkamera állvány három állítható magassággal rendelkezik (5,7-12,2 hüvelyk). Ha videokonferenciára van szüksége, az állványt 5,7 hüvelykre állíthatja, amely magasságban mások tisztán látják az arcát. Ha fel kell állnia egy csoportos prezentációhoz, vagy el kell magyaráznia egy PPT-t, állítsa az állványt 8,7 hüvelykre úgy, hogy teste felső fele látható legyen. Ha az egész testet kell fényképeznie, az állványt legfeljebb 12,2 hüvelykre kiterjesztheti.

?Nagy kompatibilitású állvány? A kompakt állvány 1/4 hüvelykes csavarral tökéletesen kompatibilis az eszközök széles skálájával. Használható webkamera állványként, telefonállványként, kameraállványként és Gopro állványként. Megfelel a mindennapi élet különböző igényeinek. Az állvány segítségével videókat rögzíthet, élő közvetítést közvetíthet a közösségi médiában, dokumentálhatja gyönyörű mindennapjait kis összejöveteleken, valamint stabil és tiszta képeket biztosíthat az online találkozók során.



Viber-en is írhatsz, vagy hívhatsz!!
Szállítás megoldható minden esetben, de az ár nem tartalmazza!!
Nézd meg a többi hírdetésemet is, sok termék van
- új és használt bútor
- műszaki cikkek
- kristályok, étkészletek
- új és használt háztartási gépek
- új és használt barkácsgépek
- kézi szerszámok
- új és használt mobiltelefon, okosórák

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147844400

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn