Sharp VZ-3000 Dual Play Disc Combo LP lemezjátszó music center hifi

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Egyéb

Márka:
Sharp

Leírás

Sharp VZ-3000 Dual Play Disc Combo LP lemezjátszó music center hifi ritkaság eladó.

Hosszú időn keresztül használaton kívül volt, a szíjakat cserélni kell- a lemezjátszó résznél biztosan, mert nem forgatja a lemeztányért.
Ajtó kinyitás és zárás működik lassan.

2 db tű jó.

Magnó működik, egyik csatorna búg.

Rádió és erősítő rész jó.

Info róla:
Ennek a japán gépnek szép hosszú megnevezése van. Vertical Linear Tracking Record Player Turntable, Tuner ,Cassette player/recorder. A VZ-3000 modellt 1981-ben vezették be kereskedelmi forgalomba, Japánban VZ-V3 típusjellel került az üzletekbe. 1980-ban kísérletezték ki az Autodisc technológiát, amelynek eredményeként a lemez megfordítása nélkül az LP mindkét oldala lejátszható.

A mutatvány természetesen világújdonság volt. Két beépített hangszedő (egy-egy mindkét oldalt lejátszásához) megfordítás nélkül játszotta a lemezt. Amikor az A-oldal véget ér, a lemeztányérba befogott lemez forgási irányt vált és elkezdődik a B-oldal lejátszása. Nyilvánvaló az esztétikai öröm, hogy a betekintő ablakon keresztül a lemez függőlegesen látszik. Első pillantásra nagyon nagy, háromrészes boomboxnak tűnik, de nem az, mert nem üzemel akkumulátorral, és súlya miatt nincs mód az egészet egy darabban hordozni. A középső egység mérete 597 x 378 x 173 mm, súlya 14,6 kg. A korszerű mikrókomputer és az optoelektronikus, infravörös technológia működőképessé és létjogosulttá tette ezt a lejátszót, amely folyamatosan képes lejátszani mindkét lemez oldalt, véletlenszerűen lejátszani mindkét oldalt, vagy ismételten lejátszani az egyiket vagy mindkét oldalt.b Magát a lemezt soha nem kell és nem is szabad megérinteni, az összes funkciót az érintőgombok vezérlik. A függőlegesen kialakított lejátszónak köszönhetően a VZ-3000 E vékony és elegáns, ezenkívül csökken a padló rezgésének hatása és az akusztikus visszacsatolás.

15 kg kb.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147633671

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn