Kézzel festett antik faláda

65 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Korának megfelelő

Típus:
Bútor

Eredetiség:
Eredeti

Leírás

Fedezze fel az idő múltjának varázsát ezzel a lenyűgöző, kézzel festett antik faládával! Ez a faláda, mely körülbelül 70-80 éves, egy valódi művészi kincs, mely történelmi értéket és egyedülálló szépséget hordoz.

A festett részletek egyenesen átrepítenek egy másik korszakra, amikor a mesterien elkészített kézi festmények díszítették a nemes otthonokat. A faláda egyedi motívumokkal, finom ecsetvonásokkal és gazdag részletekkel büszkélkedhet, melyek minden nézésre újabb részletet fednek fel.

Ez az antik faláda, bár enyhe hibákat mutat a kor és az antik tárgyak természetes kopásának köszönhetően, ezek a jelzések csak tovább emelik az antikságot és a karaktert. Az eredeti állapotban őrzött festmények és a történetmesélő hibák mind rámutatnak arra, hogy ez a tárgy valóban egyedi és ritka lelet.

A faláda méretei (102x52x50 cm) tökéletesek ahhoz, hogy bármilyen enteriőrben elegáns dísze legyen. Elhelyezheti otthona különböző helyein, mint például a nappaliban, hálószobában vagy akár az előszobában. Az antik stílus és a kézzel festett részletek garantáltan emelik az egész tér hangulatát.

Ez a faláda nem csak egy gyönyörű dekoráció, hanem egybefonódik a történelemmel és a kultúrával. Rendkívül szép példája az egyedi kézműves munkának, mely az évek során csak tovább növeli értékét és befektetési potenciálját.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy megvásárolja ezt az antik kézzel festett faládát, ami garantáltan lenyűgöző darabbá válik otthonában. Ragadjon meg egy szeletet a múltból, és hozza magával a művészet és az elegancia légkörét!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138689678

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn