Jakuzzi otthon a saját kádadban sokkal olcsóbban

43 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 11., 21:51

Leírás

Jakuzzi otthon a saját kádadban. Olyan eszközt ajánlok megvételre, amely sokunknak jelent segítséget az egészségének javítására, a derékfájósoknak, vagy biztosítja egy fáradt, stresszes nap után az ellazulást, és nyugodt, pihentető alvást. A derékfájást a kádba fektetett matracon keresztül megmasszírozza, csökkentve a fájdalmat, majd megszünteti.
Amikor nyakig merülsz a pezsgő meleg vízben ellazulnak az izmok, javul a vérkeringés, beindul méregtelenítés, csökken a fájdalom, ma már azt is tudjuk az inzulinérzékenység javításában is hasznos társ. Jót tesz bőrnek, tüdőnek, a szívnek, az érrendszernek és az izomzatnak is.
Ez a készülék több összetevőből áll, és mégis egyszerű. Áll egy vezérlő egységből, amelyet bekapcsolva több funkciót választhat , és annak erősséget választhatja, de van hozzá távirányító is. A vezérlő egységhez csatlakoztatva a kádban, vagy szabadban medencében is használható, egyaránt a pezsgő matracot, vagy gyereknél a kisebb egységét. Ennek alapján ellazulhat, vagy a fájós derekát masszíroztathatja, javítva állapotát. ugyanakkor csatlakoztatható a vezérlőhöz 3 kézi zuhanyzással masszíroztatni magát, amely további 3 lehetőséget biztosít Önnek. Nem kell gyógyszert szednie, természetes úton javítja állapotát. Az ára alkuképes.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147002049

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn